Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

FLUX 2015: Edició especial 10è Aniversari

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

Desena edició del festival de vídeo d’autor FLUX, caracteritzat des dels inicis per focalitzar el protagonisme en els autors vinculats a la ciutat de Barcelona que treballen en el camp del vídeo de creació (videoart, documental de creació, videoinstal·lacions, etc.).
En aquesta desena edició, repartida entre diferents jornades a l'Arts Santa Mònica els autors centrals del festival són JimJak, Mabel Palacín i Elisabet Prandi, artistes de trajectòries ben diverses que s’endinsen amb una mirada pròpia en els camps de l’art, la videocreació, la videoinstal·lació, el documentalisme o l’experimentació audiovisual. Hi haurà projeccions monogràfiques i col·loquis amb els autors, i l’estrena dels seus autoretrats, obres inèdites que són encàrrec del festival.  
A més, del 22 de desembre al 10 de gener es podrà veure la videoinstal·lació silenciosa 'FLUX MUT', obra de Julián Álvarez, i la videoinstal·lació col·lectiva 'FLUX VideoCapsa', en què s’experimenta amb formats alternatius d’exhibició de les obres videogràfiques, integrades per vídeos inèdits de diferents autors.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà