• Què fer

FLUX 2017: Festival de vídeo d’autor

Publicitat

Time Out diu

Dotzena edició del festival de vídeo d’autor FLUX, caracteritzat des dels seus inicis per focalitzar el protagonisme en els autors vinculats a la ciutat de Barcelona que treballen en el camp del vídeo de creació (videoart, documental de creació, videoinstal·lacions, etc.).

En aquesta edició ,repartida entre diferents jornades a l'Arts Santa Mònica, els autors centrals del festival són Andrés Hispano, Jordi Mitjà i Eulàlia Valldosera, artistes de trajectòries ben diverses que s’endinsen amb una mirada pròpia en els camps de l’art, la videocreació, la videoinstal·lació, el documentalisme o l’experimentació audiovisual. Hi haurà projeccions monogràfiques, col·loquis amb els autors i l’estrena dels seus autoretrats, obres inèdites encàrrec del festival.

A més, es presenta la videoinstal·lació silenciosa Flux Mut, obra de Dionís Escorsa, i la videoinstal·lació col·lectiva Flux Videocapsa, on s’experimenta amb formats alternatius d’exhibició de les obres videogràfiques, integrada per vídeos inèdits dels autors Gerard Altaió, Pep Blay, Cristina Casanova, Begoña Egurbide, Miquel Jordà, Elisabet Mabres, Març Rabal, Miriam Reyes, Truna i Alain Wergifosse. Les dues s'allargaran fins al 31 gener 2018 en l’horari d’obertura del centre.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà