Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

FoodTure

  • Què fer
  1. FoodTure
    Foto: FoodTureFoodTure
  2. FoodTure
    Foto: FoodTureFoodTure
Publicitat

Time Out diu

Com serà la cuina del futur? Ha nascut un nou moviment cultural basat en el menjar? Poden els residus convertir-se en matèria prima? Quin paper té el disseny dins de tot aquest moviment? Tot això es debatrà el proper 7 de novembre a Foodture, Summit de Food Design, Food Tech i Social Food organitzat per Barcelona Centre de Disseny i Plat Institute, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona. 

Foodture és un esdeveniment on s’ajunten el futur i la cultura del food a través de taules rodones, experiències gastronòmiques, 'workshops', xerrades, exposicions, 'showcase' de talent i premis d’innovació sostenible. Tota la jornada pivotarà sobre tres eixos principals: El 'food design', el 'food tech' i el 'social food'. D’aquesta manera, s’han disposat tres taules rodones on es debatrà com la gastronomia ha esdevingut un nou moviment artístic i cultural que implica un nou corrent de professionals lligats al sector.

Per això, dialogaran professionals amb una llarga trajectòria amb nous talents emergents . És el cas de Sergio i Javier Torres (Hermanos Torres, de 10 a 11, Toni Massanés de la Fundació Alícia i Patxi Larumbe de Cocuus (11.30 a 12.30 h) que parlarà sobre com la innovació gastronòmica pot afrontar els reptes socials. Els assistents tindran també l’oportunitat de participar en quatre 'workshops' centrats en els eixos principals de la jornada, on es plantejaran el futur dels caramels, de la cuina, la vaixella i el plàstic d’un únic ús a través de tècniques de 'design thinking' i 'prototipatge'. Les activitats a partir de les 17.30 h són gratis, però cal inscripció prèvia. 

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.foodture.barcelona/
Adreça
Preu
45-95 € (entrades a la seva web)
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà