Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Força i caràcter
Força i caràcter

Força i caràcter

Voleu començar l'any estrenant cervesa? Doncs tasteu la Moritz 7, la nova i intensa creació de la casa

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

La Fàbrica Moritz Barcelona està d’enhorabona, i és que comença l’any estrenant la seva última creació: la Moritz 7, una cervesa de tipus lager especial. El seu original i alhora senzill nom ret homenatge al seu procés de creació, al moment en què el mestre cerveser la va tastar i va preguntar al seu equip quina cervesa era. La resposta va ser “la del tanc 7”. I era aquella, la nova cervesa que estava buscant, amb el cos i el gust ideal. Una anècdota que passarà a la història de la casa.

De fet, la història de la Moritz n’és plena, d’anècdotes semblants, des de la fundació a Barcelona de la fàbrica original per part de Louis Moritz, un jove procedent de la localitat alsaciana de Pfaffenhofen. Posseïdor d’uns coneixements avantatjats en matèria de fabricació de cervesa, va donar a conèixer la seva primera creació l’any 1856, una cervesa que va esdevenir la primera de Barcelona i també del mercat del sud d’Europa, instaurant aquí una cultura cervesera que avui dia està completament consolidada. I és que, qui s’imagina la vida sense cervesa?

L’última cervesa Moritz, la 7, elaborada 100% amb maltes d’ordi, té un preciós color d’or vell, una escuma blanca i esponjosa, una aroma de pa fresc i galeta i un rerefons especiat. Per elaborar-la, amb ingredients totalment naturals i aportant l’experiència i tradició de la marca, s’ha recuperat el procés de maltejat tradicional anomenat kilning o torrat profund en un sol pas. El resultat és una cervesa amb molta força i caràcter i un gust intens, moderadament amarg i persistent, que es pot apreciar des del primer tast. Ja la voleu tastar, oi? Doncs ho podeu fer! La trobareu disponible a la Fàbrica Moritz, a la Moritz Store i també en un munt de bars de la ciutat. 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat