Fotografies de nous talents

La Biennal de Fotografia Artística i Documental de la Nau Bostik us farà gaudir d'una mostra fotogràfica de més de 280 artistes d'arreu del món

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

La Nau Bostik torna a acollir la Biennal de Fotografia Artística i Documental, que aquest any arriba a la 5a edició i compta amb la col·laboració de Moritz. La Biennal s’instal·la a la Nau Bostik fins al 21 d’octubre i ocupa totes les seves sales, amb una mostra de fotografies contemporànies de 280 fotògrafs d’arreu del món, que exposen les seves obres en aquest espai únic convertit ja en un referent cultural de la ciutat.

Un recull de treballs experimentals i manifestacions polítiques i emocionals que tenen la missió de promoure l’art fotogràfic i difondre nous talents de la fotografia artística i documental. Totes les obres han estat seleccionades per un jurat de gran prestigi internacional, en el qual trobem els reputats fotògrafs Mary Ellen Mark, Susan Zadeh o Chema Madoz. L’artista convidada en aquesta edició és Julia Fullerton-Batten, nascuda a Bremen, crescuda entre Alemanya i els Estats Units i formada a Anglaterra, amb una carrera consolidada durant la qual ha rebut nombrosos premis gràcies a l’èxit del seu art urbà surrealista.

Els amants de la fotografia i de l’art, o senzillament els curiosos empedreïts, no teniu cap excusa per no anar-hi. A més a més, si us ve de gust, teniu l’opció de participar en diferents tallers en els propers caps de setmana. Encara hi sou a temps, no us ho perdeu!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat