Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Gaudeix d’una Nadal de disseny incomparable a The Barcelona EDITION

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Nikolas Koenig

Gaudeix d’una Nadal de disseny incomparable a The Barcelona EDITION

El prestigiós hotel boutique ubicat al cor de Ciutat Vella et proposa passar un dels Nadals més complets possibles, amb activitats i àpats tots els dies clau de les festes

Per Màrqueting Time Out
Advertising

Quan parlem d’hotels petits, amb un disseny cuidat fins a l’últim detall, amb encant i totes les comoditats, hem de pensar en la cadena EDITION. De fet, va ser el primer hotel EDITION, concebut per l’empresari Ian Schrager a l’any 2007 en col·laboració amb la cadena Marriott, el que va inaugurar el concepte de boutique: luxós, adaptat a les necessitats de clients exigents, amb atenció als petits detalls, discret i plenament còmode. És per això que, quan arriben les dates de Nadal, The Barcelona EDITION –l’últim hotel inaugurat per la cadena fins ara, situat al cor de Ciutat Vella, a l’avinguda Cambó 14 i a tir de pedra de la Catedral i del mercat de Santa Caterina– vol fer honor del seu prestigi i convidar-te a gaudir d’unes festes extraordinàries. És per això que han programat àpats i activitats per tots els dies clau: Nit de Nadal, Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any, Any Nou i Reis.

Quan arriben les dates nadalenques, les demandes fonamentals són dues: bons àpats per sopar i per dinar amb la persona que estimes, amb la família o amb els amics més propers, i festes sense fi, sobretot la nit de Cap d’Any. The Barcelona EDITION ho té tot previst, i ara podràs reservar la teva taula el dia que més et convingui –o tots, per què no– per experimentar el luxe i l’atenció al detall de l’hotel, tant en el seu restaurant, el seu bar i els seus espais comuns, decorats de manera elegant amb colors neutres, fusta i il·luminació adequada que des del dia 10 de desembre es complementa amb un arbre de tres metres i mig al vestíbul completament espectacular, les llums del qual les ha dissenyat David Abad en col·laboració amb Ruinart Champagne, i a partir de principis plenament ecològics i exempts de plàstics. Vols saber-ne més? Això és el que tenen preparat.

Alba Ricart

1. Un sopar de primer nivell per la Nit de Nadal

La Nit de Nadal és ideal per a un sopar íntim o amb els membres més propers de la família. Si no et vols privar de res, The Barcelona EDITION t’ofereix totes les comoditats als seus espais, el Punch Room –ideal per prendre la primera copa de la nit, o l’última, i un espai més íntim per conversar–, i el Bar Veraz, on podràs gaudir del menú preparat pel xef Sebastian Mazzola. Si decideixes venir la Nit de Nadal, l’oferta és un menú de tres plats al preu de 75 euros amb música en viu i diferents opcions, fins i tot l’autèntica escudella catalana i torrons artesanals.

Marc Medina

2. Nadal i Sant Esteve, repetim?

Nadal i Sant Esteve són tradicions que no s’han de perdre, i com en realitat són com una prolongació del sopar de la Nit de Nadal, la proposta de The Barcelona EDITION vol ser continuista. De fet, canvien poques coses: la mateixa opció de menú per 75 euros, plats molt similars, i el mateix encant en la decoració que farà que els teus dinars estiguin emmarcats en un entorn relaxat i de fantasia. Segurament, una bona opció per repetir la jugada amb cares noves.

Advertising
Alba Ricart

3. Cap d’Any: una festa al més pur estil Studio 54

Cap d’Any és una història completament diferent: música, festa, copes, amics... La proposta d’enguany a The Barcelona EDITION estarà inspirada en les nits de la mítica discoteca Studio 54 de Nova York, coneguda per les seves vetllades hedonistes de finals dels 70 en plena explosió de la música disco. Un detall interessant: Ian Schrager, creador de la cadena hotelera EDITION, va ser el cofundador de Studio 54.Per cap d'any, pots triar entre sopar al Bar Veraz (un sopar de tres plats, per un preu de 140 €) o a l'espai Cabaret, amb música en viu i un menú amb brioche amb caviar, entrecot i fondant de xocolata calenta per 240 € amb festa posterior inclosa fins ben entrada la matinada. Per només 20 € més, podràs accedir a la festa del Cabaret si has sopat al Bar Veraz, amb una copa inclosa i, com no, el raïm. I si només vols venir a la festa, un cop sonin les campanades, ho podràs fer per només 50 €, amb accés al Cabaret i amb dues consumicions incloses, a partir de les 00.30 hores.

Enrique Marco

4. Brunch per Any Nou i Reis

L’Any Nou és un dia per prendre-s’ho amb calma, i és el moment perfecte per alterar una mica les rutines i, en comptes de dinar, optar per un brunch. El mateix ho podem aplicar al dia de Reis. D’aquesta manera, The Barcelona EDITION proposa rebre l’any 2020 i obrir els regals de reis al Bar Veraz, amb barra lliure de cava i dos plats a escollir amb música en viu. Tot per 49 euros i en un entorn màgic.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising