Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festa falsa
Foto: Shutterstock

Gaudiu de festes singulars als hotels de Barcelona!

El Gremi d’Hotels de Barcelona us convida a celebrar la seva reactivació amb festes singulars que mesclen música, gastronomia i ball en els seus racons espectaculars

Time Out en col·laboració amb Gremi d'Hotels de Barcelona
Publicitat

Una festa ‘flower power’ per celebrar la primavera, un ‘home run’ gastronòmic, un migdia ‘pet friendly’ perquè les vostres mascotes es perdin la diversió o fins i tot còctels i swing perquè salteu a la pista. Si quan ens diuen “avui festa temàtica!” ja se’ns posen estrelletes als ulls com un emoji, imagineu-vos tenir-ne una diferent durant quatre setmanes seguides.
Això és el que proposa el Gremi d’Hotels de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona: festes temàtiques singulars de dijous a diumenges, en dotze hotels de la ciutat i del 21 d’abril al 14 de maig. Després de dos anys en què el sector hoteler s’ha vist molt afectat per la crisi sanitària és hora de no parar ni un moment!
Animeu-vos i celebreu que els racons moderns i magnífics dels hotels de Barcelona tornen a omplir-se de vida i acció i sumeu-vos a les seves festes de música, gastronomia i ball. Cada dijous, divendres, dissabte i diumenge un dels 12 establiments participants proposa una festa temàtica diferent perquè viviu l’hotel amb diversió i energia.
Seguiu llegint perquè us expliquem la programació sencera!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat