Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time In Pocket Barcelona
Time Out Barcelona

Gaudiu del Time Out Pocket en 3 passes!

Entrar i gaudir de la nostra revista des dels dispositius mòbils ja és possible. Si encara no li heu donat una ullada al nou format, us expliquem com fer-ho!

Publicitat

Sí, ja el tenim aquí, per fi ha arribat: us presentem el Time Out Pocket (ara Time In) per als vostres dispositius mòbils! A Time Out hem decidit que era el moment de reinventar-nos i, a més de canviar la capçalera (de manera temporal a causa de la crisi del COVID-19), com que la nostra revista en paper no podrà sortir al carrer, hem fet un pas més enllà i hem creat la versió 'pocket'.

Vosaltres, els nostres lectors, sou essencials. Per això, i com que sabem que la majoria preferiu llegir-nos a través del mòbil, hem dissenyat un nou format que s'adapta a la pantalla de l'smartphone o la tablet: el Time Out Pocket! El contingut bàsic de la revista no canvia, és clar! Trobareu tota la informació sobre oci i cultura que sempre us fem arribar a través de la revista impresa (o a través de la versió digital d’aquesta), i seguim treballant per inspirar-vos, com hem fet sempre, però d'una manera molt més interactiva: amb animacions, vídeos, enllaços, pàgines més visuals... Treballem perquè tingueu a l'abast totes les eines per viure de la millor forma possible l'experiència Time Out, des del mòbil o la tablet.

Si encara no li heu donat un cop d'ull al Time Out Pocket (Time In en aquest cas) de la setmana i en teniu moltes ganes, us expliquem les tres passes a seguir –ben fàcils– perquè pugueu gaudir del nou format. I si voleu rebre’l cada setmana i ser els primers en llegir-la, només cal que us inscrigueu a la nostra newsletter. Seguiu llegint!

Experiència Mobile
Time Out Barcelona

Experiència Mobile

Comencem pel principi. Com bé hem establert, aquesta és una experiència interactiva que només es pot gaudir des de dispositius mòbils. Per tant, si ens consulteu des de l’ordinador, trobareu la versió digitalitzada de la revista en paper, és a dir, el format digital de la revista de sempre: amb l’opció de lectura ‘online’, o bé, el PDF descarregable. Si voleu accedir al Time Out Pocket i a les seves novetats, s’ha de fer, sí o sí, des del mòbil o la tablet! Podreu trobar el link a la nostra web i a les nostres xarxes socials, tant a Instagram com a Facebook i Twitter. I si esteu subscrits a la nostra newsletter, us arriarà còmodament a la safata d’entrada.

Com es navega?
Time Out Barcelona

Com es navega?

D'acord, ara sí! Mòbil o tablet en mà, veureu la pantalla d'inici i, tot seguit, l'índex. Un dels grans canvis és que trenquem amb la lectura lineal, és a dir, deixem enrere el format de lectura tradicional en què s'ha de seguir l'ordre preestablert per la paginació. Des d'aquest índex podreu fer 'click' sobre la secció que més us cridi l'atenció i anar-hi directament. A la part inferior de la pantalla trobareu tres botons: a la dreta, la fletxa que us permetrà passar a la següent pàgina; a l'esquerra, la fletxa que us permetrà anar cap enrere; i, al mig, un petit símbol que servirà per tornar a l'índex. Us podreu moure amb total llibertat i saltar d'un contingut a l'altre amb molta facilitat, us obrim les pàgines de la revista perquè la pugueu recórrer al vostre aire!

Publicitat
Continguts interactius
Time Out Barcelona

Continguts interactius

Un cop dins del Time Out (In) Pocket, trobareu articles inspiradors amb imatges animades, seccions de cinema amb enllaços als trailers de les pel·lícules, seccions de música amb enllaços als videoclips dels artistes, visites virtuals a museus i edificis amb links directes... i, és clar, tota la cultura i l’oci que sempre us hem oferit, però a través d’una experiència renovada i millorada. Tot la informació al vostre abast en un format nou, més fàcil i àgil que mai, llestos? Som-hi!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat