Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Gent amb soul

Aquest cap de setmana torna el Palo Alto Market amb una edició dedicada a la gent que fa possible el mercat

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

A punt de complir 4 anys el proper mes de desembre, el Palo Alto Market enceta una nova temporada carregada d’emocions. I és que, al llarg d’aquest temps, aquest mercat, que té el suport de Moritz des dels inicis, no només s’ha consolidat com una de les millors iniciatives dels últims temps a la ciutat sinó que, a més a més, ha estat capaç de crear una comunitat de professionals, artistes locals i públic que aposta per consumir la cultura i l’oci d’una manera sostenible. Una comunitat amb ànima, la ‘gent amb soul’ que protagonitzarà aquesta edició.

Entre les novetats més destacades trobarem Casa Gourmet, un nou espai que abraça un bon ventall de propostes gastronòmiques delicioses, ideals per acompanyar amb una Moritz ben fresca. Un lloc on tastar, per exemple, les propostes fresques i saludables de Healty Bites, les empanades argentines de Muns, la sorprenent cuina senegalesa de Diomcoop i les tradicionals cachapas veneçolanes de La Cachapera. Més enllà, no hi faltaran les artesanies ni els tallers per als més petits de la casa. I tot plegat estarà amenitzat per soul i funk en directe en una edició que sonarà més negra que mai.

I prepareu-vos per seguir la festa, perquè aquesta no serà l’única edició del Palo Alto Market d’aquest mes: el cap de setmana del 20 i 21 d’octubre hi haurà una edició especial Moritz Okto-beer Fest, per celebrar el mes per excel·lència de la cervesa i seguir apostant per la cervesa artesana. No hi falteu! ν

Palo Alto. M: Selva de Mar. Dissabte 6 i diumenge 7. D’11 a 21 h. 

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat