Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Gràcia Riu 2017

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

El Districte de Gràcia acull, per segon any consecutiu, el Cicle d’humor Gràcia Riu. Una iniciativa que neix per reivindicar l’humor com una eina de cohesió social, completa l’extensa oferta cultural de Gràcia. El festival tindrà lloc entre el 19 i 29 d’octubre a diferents espais, i posa com a centre l’humor des de la seva universalitat i pluralitat d’expressió. Música, teatre, exposicions, clubs de lectura, i altres sorpreses organitzades pels diferents equipaments culturals del districte ens faran somriure i reflexionar al mateix temps.

Durant tot el cicle es podran veure les exposicions '35 anys de versots a Gràcia', al Centre de Cultura Popular La Violeta i '100 anys de la revista TBO', al Centre Cívic El Coll- La Bruguera, així com una exposicio de memes que tothom pot enviar a l'Espai Jove La Fontana.

De les activitats puntuals repartides als diferents espais destaquen la taula rodona 'Els invents del TBO: creativitat, enginy i bon humor', a càrrec de Josep Ma Delhom, Jordi Artigas (divendres 20 d'octubre a les 19.30 h al Centre Cívic El Coll- La Bruguera); el Teatre d’humor amb l'obra 'Aneboda' (dissabte 20 d'octubre a les 19 h al Centre Cívic El Coll- La Bruguera); la 2a edició de Microteatre d’humor Cling! (diumenge 21 d'octubre a partir de les 17.30 h a l'Espai Jove La Fontana; l'espectacle d’humor 'Why the Long Face?', de l’humorista britànic Marcus Brigstocke, un dels còmics més reconeguts de l’escena anglesa (diumenge 21 a les 21.30 h al Centre Artesà Tradicionàrius; una nit improvisada a càrrec d’alumnes de l’ITC (Impro Training Center Barcelona) el dissabte 28 d'octubre a les 19.30 h al Centre de Cultura Popular La Violeta o la clausura el diumenge 29 a partir de les 12 a La Sedeta amb l'espectacle familiar 'Aquí no hi ha ningú!'.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà