Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Gràcia Riu 2018

  • Què fer
Gràcia Riu
Gràcia Riu
Publicitat

Time Out diu

El Districte de Gràcia acull, per tercer any consecutiu, el Cicle d’humor Gràcia Riu. Una iniciativa que neix per reivindicar l’humor com una eina de cohesió social, completa l’extensa oferta cultural de Gràcia. El festival tindrà lloc entre el 18 i 28 d’octubre a diferents espais, i posa com a centre l’humor des de la seva universalitat i pluralitat d’expressió. Música, teatre, exposicions, clubs de lectura, i altres sorpreses organitzades pels diferents equipaments culturals del districte ens faran somriure i reflexionar al mateix temps.

Durant tot el cicle es podran veure les exposicions 'Les revistes d’humor de la postguerra a Catalunya', que trobarem fins al 3 de novembre al Centre Cívic El Coll - La Bruguera i 'Còmics & muntanya', que estarà fins al 26 d'octubre al Centre de Cultura Popular La Violeta.

De les activitats puntuals repartides als diferents espais destaquen l'acte d’inauguració del cicle amb la lectura Del Pregó a càrrec de Jordi Pessarodona, comediant, compromès amb l’àmbit social i la lluita contra la discriminació social (Centre Cívic El Coll - La Bruguera, dijous 18, 19 h); un concert Daniel Higiénico Blues Experiencie (Centre Cívic La Sedeta, divendres 19, 21 h); l'espectacle de música i humor 'Notes i films', (Centre Cívic El Coll - La Bruguera, dissabte 20, 19 h); la taula rodona 'Riure al Teatre', moderada per Josefina Altes, on veus dels grups de teatre amateur de Gràcia i de la Federació de grups de teatre amateur de Catalunya ens acostaran a la història del teatre còmic i d’humor a Gràcia. (Centre Moral, dilluns 22, 20 h); 'Pinzellades d’humor teatral', representació de peces curtes a càrrec de les companyies Vada Retro Teatre i Dinàmics Teatre (Centre Cívic La Sedeta, dimarts 23, 19 h); una sessió oberta del Club de Lectura de Cultures Africanes, a càrrec de Marta Abelló (dijous 25, Biblioteca Vila de Gràcia, 11 h); el café teatre 'Una nit improvisada' a càrrec Cia. ITC, on gaudirem d’una nit on ningú sap que passarà (Centre de Cultura Popular La Violeta, dissabte 27, 21 h) o la tercera edició de Cling! trobada de microteatre d’humor amb peces teatrals en petit format, de curta durada, per a un públic reduït (Espai Jove La Fontana, diumenge 28, 17.30 h).

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà