GRAF 2016

Què fer

Time Out diu

Per quart any consecutiu, el festival itinerant dedicat al còmic d’autor i l’edició independent GRAF torna a Barcelona, ​​la ciutat que el va veure néixer el 2012. En aquesta ocasió es tornarà a celebrar a la Fabra i Coats entre el 4 i el 6 de març, on es donaran cita algunes de les editorials, col·lectius i autors i autores més interessants de tot l'estat, mostra d'un panorama creatiu fresc i vibrant. A més, per primer cop, GRAF comptarà a més amb editors independents internacionals.
 
Entre els estands dels més de vuitanta expositors que es reuniran a la zona de venda al públic, un substancial augment respecte a altres edicions, podran trobar-se tot tipus de còmics, fanzines i obra gràfica. El festival també comptarà amb un complet programa d'activitats, que inclou taules rodones, trobades amb autors i presentacions de novetats editorials així com diversos tallers de còmic i fanzines, tant per a adults com per a nens.
 
Entre els convidats es troben dibuixants consagrats com Sento, Josep Maria Beà o Miguel Gallardo, així com algunes de les més prometedores figures del circuit de còmic, entre elles Nedar, Lorenzo Montatore, Marlene Krause, Marc Torices o Cristina Daura (autora del cartell d'aquesta edició).

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers