• Què fer

GRAF 2018

Publicitat

Time Out diu

El Festival GRAF, el festival itinerant dedicat al còmic d’autor i l’edició independentm que ha celebrat 10 edicions des de 2013, a Madrid i Barcelona alternativament torna a Barcelona. La Fabra i Coats el torna a acollir entre el 2 i el 4 de març, on es donaran cita algunes de les editorials, col·lectius i autors i autores més interessants de tot l'estat, mostra d'un panorama creatiu fresc i vibrant.
 
Gràcies a la presència d’editorials independents, col·lectius d’autoedició, artistes gràfics i fanzins a la zona d’estands, el públic podrà accedir a materials de distribució limitada i elaboració pràcticament artesana.
 
Una sèrie de xerrades i taules rodones permetrà debatre sobre el panorama actual de les arts gràfiques, i diversos tallers adreçats a grans i petits convidaran el públic a posar a prova les seves pròpies habilitats de la mà d’alguns dels il·lustradors més destacats del moment.

El dissabte 3 de març, a més, tindrà lloc a Ateneu l'Harmonia la Festa GRAF, amb un concert de la banda Kiwis, la sessió de Brusko + Pataliebres DJs i el lliurament dels premis Golden Globos, acompanyats per visuals.

Detalls

Adreça
Preu
1 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà