GRAF 2019

Què fer Gratis
GRAF
GRAF

Time Out diu

La Fabra i Coats torna a acollir una nova edició del GRAF, el festival itinerant dedicat al còmic d’autor i l’edició independent, on es donaran cita algunes de les editorials, col·lectius i autors i autores més interessants de tot l'estat, mostra d'un panorama creatiu fresc i vibrant.

El GRAF continua amb els seus tres eixos principals: els expositors, les xerrades i els tallers especialitzats. A la Fàbrica de Creació, concretament, s’hi ubicaran els expositors (d’artistes o col·lectius de caire independent, al marge de la seva nacionalitat o trajectòria), els tallers per a adults i les activitats infantils. Pel que fa als tallers, en destaquen alguns com el Taller de retrat de María Luque o el de còmic express a càrrec de Pablo Ríos. Les activitats per a nens i nenes s’engloben dins de l’anomenat Minigraf, i inclouen un taller d’stickers, un altre d’animació o una sessió de contacontes.

Les xerrades, taules rodones i trobades tindran lloc a l’Espai Josep Bota del mateix Recinte de Fabra i Coats, amb actes tan interessants com la xerrada intergeneracional sobre còmic a càrrec de María Medem i Miguell Gallardo, l’entrevista dibuixada a Anne Simon, la sessió de signatures amb Olivier Schrauwen, la classe magistral amb Brecht Evens, la taula rodona 'Per què fem còmics?' o la ponència dedicada a superherois i gènere amb Pepo Pérez.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers