Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Granja d'Aventura Park

  • Què fer
Granja d'Aventura Park
Publicitat

Time Out diu

Només cal observar un nen interactuant amb un animal per entendre que el que allà passa només pot ser bo. Ho hem vist a la Granja d’Aventura Park, un projecte d’oci educatiu per gaudir en família del contacte amb els animals i la natura a Viladecavalls, a dos quilòmetres de Terrassa i a poc més de mitja hora de Barcelona si s’hi va amb cotxe. Tot i que està molt a prop de la ciutat, la sensació immediata un cop s’arriba a la granja, envoltada de petits boscos i camps, és d’aïllament.

Dins de la granja no hi ha cap recorregut traçat. La idea és que les famílies puguin moure’s amb llibertat per les seves instaŀlacions, visitar i tocar els conills, gallines i porcs que hi viuen, conèixer els habitants de la granja a partir de l’experiència i del tacte. Rebre una llepada aspra de la Ramona, la vaca que es pensa que és un gos, o comprovar que les cabres d’angora fan olor de formatge. Els més valents poden apropar-se a serps, aranyes i altres animals exòtics, sempre sota la supervisió de l’equip que treballa a la granja.

Tota aquesta fauna viu a unes instaŀlacions sostenibles, construïdes amb materials orgànics i reciclats. La consciència mediambiental és un element clau i central en el projecte, com també ho és l’àrea de l’hort –parcialment tancada a l’estiu–, on fan tallers per conèixer el cicle dels aliments.

El punt més singular d’aquesta granja, però, és que entre els espais on viuen els animals hi ha un parc d’aventures vegetal amb dos espais que separen menors i majors de cinc anys amb tirolines, lianes, ponts i xarxes entre els arbres. L’equip de la granja assegura que més d’un nen ha hagut de demanar als seus pares que deixessin de jugar per fer-ho ells. 

Escrit per Maria Junyent

Detalls

Adreça
Cami Ral del Suro, 2
Barcelona
08232
Contacte
Veure Web
Transport
Terrassa (FGC)
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà