Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Guanya fins a 100.000 euros amb la Grossa de Sant Jordi a canvi d'una rosa!

Estigues atent a les nostres pistes i participa en la loteria més literària. Si ens portes una rosa, pots aconseguir un dels 20 bitllets que regalarem el divendres 20 d'abril!

Time Out en col·laboració amb La Grossa
Publicitat
La de Sant Jordi és una de les nostres festes més boniques i tradicionals. Per celebrar aquest dia volem fer-te un regal molt especial: el divendres 20 d'abril a les 14 h repartirem 20 bitllets de la Grossa de Sant Jordi a les primeres 20 persones que vingueu a buscar-nos al lloc secret on ens trobarem. Només cal que ens localitzis i que ens donis una rosa –de qualsevol tipus o format. El número que repartirem és el 25503 i amb cada bitllet pots guanyar fins a 100.000 euros! 

Vols un bitllet?
Si vols ser un dels afortunats en guanyar un bitllet de la Grossa de Sant Jordi, pren nota:
el divendres 20 d'abril a les 14h, algunes persones de l'equip de Time Out se situaran en un punt de Barcelona per repartir 20 bitllets de La Grossa de Sant Jordi als primers 20 lectors que apareguin. Des del dia 10 d'abril, a les xarxes socials de Time Out i aquí mateix, et donarem pistes per saber quin és el lloc o establiment de Barcelona on t'esperarem. Si ets major d'edat, només cal que t'acostis a l'equip de Time Out, ens diguis el número que sortegem, el 25503, i ens entreguis una rosa, que pot ser de llaminadura, de paper, dibuixada, real o de qualsevol tipus, imaginació al poder! Segueix aquestes instruccions i un dels bitllets serà tot teu!

Fins a 100.000 euros!
Com a cada edició d'aquesta loteria, hi haurà 5 grans premis. La Grossa (primer premi) està valorada en 20.000 € per euro jugat (100.000 € per cada bitllet). El segon premi atorga 32.500 € per bitllet; el tercer, 15.000 € per bitllet; el quart dona 5.000 € per bitllet i, finalment, el cinquè, 2.500 € per bitllet. Creua els dits perquè el número de Time Out sigui un dels escollits!

Quines pistes tenim?
Estigues ben atent a les nostres xarxes perquè, sota l'etiqueta de #LaGrossaDeTimeOut t'anirem donant cinc pistes d'on s'amagaran els nostres companys i els 20 bitllets el dia 20 d'abril. Aquí en farem un resum perquè no te'n perdis cap! Encertaràs el lloc secret?
PISTA 1: El lloc on ens trobareu el divendres 20 és un punt cèntric i ple d'història. Molta gent creu que té nom d'arbre, però en realitat té nom de sant!
PISTA 2: Durant les festes de Santa Eulàlia, el lloc on repartirem la Grossa és el punt de partida del ball de les Laies i de la trobada de gegants més femenina.
PISTA 3: Aquest espai acull, al seu número 1, un dels bars més històrics –de finals del segle XVIII– i una de les terrasses més emblemàtiques de la ciutat.
PISTA 4: El punt de trobada on t'esperarem és ple d'art a l'aire lliure. És el Montmartre barceloní!
PISTA 5: Demà a les 14 h t'esperarem als peus de l'estatua d'un dels dramaturgs més nostrats. Autor de 'Mar i Cel' i 'Terra Baixa'. Ja saps on serem, oi?
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat