Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Guanya una plaça per a un taller de fotografia gastronòmica

Durant la quarta edició del Photogenic Festival es durà a terme un taller de fotografia gastronòmica i nosaltres volem que hi vagis. Sortegem 2 places individuals, apunta-t’hi!

Time Out en col·laboració amb Photogenic Festival
Publicitat

El dia 17 de novembre tindrà lloc el Photogenic Festival a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i, com nosaltres som uns 'foodies' declarats, hem escollit el taller de fotografia gastronòmica per convidar-t’hi! Sota el nom ‘El menú de la fotografia: Els secrets de la fotografia gastronòmica amb Seeway’ i impartit per Salvatore Elefant, un autèntic professional del món de la fotografia, el taller es durà a terme el mateix 17 de novembre a les 17h. Descobrireu els secrets d’aquest àmbit fotogràfic mitjançant la interacció amb quatre sets preparats per una reconeguda estilista gastronòmica i podreu treballar les tècniques que aprengueu tant amb llum natural com amb artificial. A més, també podreu gaudir de menjar, beguda i la companyia d'algun dels millors ‘foodies’ de la ciutat!

Si us interessa l’oferta, ompliu el formulari que trobareu a continuació (i llegiu i accepteu les bases legals!) i proveu sort per ser un dels guanyadors d’aquestes 2 entrades individuals. Ho podeu fer fins al 12 de novembre. I si sou uns dels afortunats, recordeu que haureu d’estar al taller 10 minuts abans que comenci i haureu de portar la vostra pròpia càmera, amb bateries carregades i targeta de memòria de gran capacitat.

Ho sentim, aquest formulari ja no accepta enviaments.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat