Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Guanya una nit amb ritme a la Casa de les Punxes

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

1/3
Thiago Barbosa
2/3
Thiago Barbosa
3/3

Guanya una nit amb ritme a la Casa de les Punxes

Sortegem dues entrades dobles per les "Nits amb Ritme" que es portaran a terme aquest estiu a la Casa de les Punxes. No t'ho perdis!

Per Time Out en col·laboració amb Casa de les Punxes
Advertising

T'agradaria passar un vespre màgic en una de les cases més especials de Barcelona? Amb Time Out ho pots fer possible! Sortegem dues entrades dobles pel divendres 28 a les 20 hores al cicle especial de "Nits amb Ritme" a la Casa de les Punxes. A més a més, si ets un dels afortunats rebràs una copa de cava i una sorpresa de benvinguda juntament amb les entrades, valorades amb 25€ cadascuna d'elles.  

Participa-hi i no et perdis una nit especial en un escenari modernista amb música, cava i una atmosfera genuïna!

 

Casa de les punxes

Visita l'edifici

També podreu gaudir d'una visita guiada per una de les millors obres de Josep Puig i Cadafalch en un recorregut especial. Un viatge pel temps que culmina a la seva espectacular terrassa de més de 600m2, amb una copa de cava, bona música i 6 emblemàtiques torres que evoquen un passat medieval digne de Jocs de Trons. 

 

Marcelo Machado

Un terrat de vistes privilegiades

El terrat, que s'ha obert fa escassament 10 mesos, ofereix un ampli ventall de propostes culturals. A més a més, en aquest programa, també podràs gaudir de moltes ofertes musicals amb 'Nits amb Ritme' i la seva nova proposta de 'Degusta les Punxes', que ens ofereix un binomi ideal que marida la cultura i la gastronomia en un marc digne de conte de fades. 

Advertising

Mathilde Thoussaind i David Xirgu

Si guanyes aquest concurs tindràs l'oportunitat d'escoltar en directe aquest duet de jazz. Mathilde Thoussaind és una vocalista que destaca per un ritme que recorda a les grans veus del jazz i domica perfectament el llenguarde. Un concert en directe arriscat i amb exploració sonora. 

En cas de no ser un dels afortunats, també pots consultar tota la programació de 'Nits amb Ritme' i posar-vos en contacte amb l'organització per anar a veure aquest i algún altre dels concerts que ofereixen. 

 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising