0 M'encanta
Guarda-ho

Guia de Centres Cívics de Barcelona

Tots els tallers, cursos i activitats culturals de la temporada 2016-17

Centre Cívic Baró de Viver

Les portes dels centres cívics de Barcelona estan obertes de bat a bat. Passeu i trobareu una oferta immensa d’activitats per descobrir, i fins i tot la possibilitat de proposar-ne de noves. A més, a partir d’aquesta tardor, gràcies a un portal d’internet renovat i el seguiment en xarxes socials, la comunicació en els dos sentits serà més viva i fàcil que mai.

Descarregueu-vos aquí la Guia Completa d'Activitats dels Centres Cívics per a la temporada 2016-17 i podreu consultar totes les activitats que us esperen en camps tan diversos com les arts visuals, escèniques, música, tallers i moltes altres sorpreses. Gaudiu-les!

 

Activitats destacades d'aquesta setmana

Ficció per la cara

Prepareu-vos per veure als protagonistes de les vostres sèries i pel·lícules favorites d'una forma totalment diferent. En aquesta exposició, els artistes de l'Associació Espanyola de Caricaturistes ens ensenyen la seva afició per la fantasia i la ciència-ficció de la millor manera que saben, dibuixant! Trobarem caricatures de pel·lícules i sèries des de 'StarWars' o 'Robocop' fins a 'Joc de Trons' o 'Westworld'.

Llegir-ne més
Centre Cívic Can Verdaguer , Porta Fins al Divendres 2 juny 2017

Espera

Espectacle de circ a càrrec de la Cia. Eia que ens proposa una experiència artística propera per participar en primera persona i no ser simplement espectadors. A partir d'una reflexió sobre els arquetips de l'imaginari col·lectiu, artistes i públic faran junts el camí que uneix el llenguatge actual de la investigació acrobàtica amb el llenguatge atemporal de les tradicions i rituals populars.

Llegir-ne més
Centre Cívic Casa del Rellotge , Sants - Montjuïc Divendres 26 maig 2017
Advertising

Dúo Bruch

Irene Becerra, flauta travessera i Olga Benito, arpa, formen el Dúo Bruch, que porten un repertori variat en el temps i en els estils, amb obres originals per flauta i arpa, transcripcions i arranjaments, que combinen clàssics populars amb obres poc conegudes.

Llegir-ne més
Centre Cívic Navas , Navas Dijous 25 maig 2017

Mambo

Cia Les Antonietes. Direcció i dramatúrgia: Oriol Tarrasón. Intèrprets: Annabel Castan i Dani Arrebola.   Entre Woody Allen i Ionesco. Entre aquest alfa i omega situa Oriol Tarrasón la seva farsa sobre la crisi del matrimoni. El de sempre, amb els seus fills i la seva hipoteca, amb els rols ben marcats entre l'home desconnectat que porta el sou a casa i la dona fastiguejada de ser mare i mestressa de casa. Es queda curt en els referents que sorgeixen mentre ella i ell (Annabel Castan i Dani Arrebola) es fustiguen davant del públic en un combat sense presoners. També deambulen per la dramatúrgia del director de Les Antonietes els retrets en tercer grau de 'Dos a la carretera' (fase final), 'La guerra dels Rose' (fase inicial), 'Qui té por de Virginia Woolf?' (buidada la segona ampolla), 'Una dona sota la influència' (abans de l'esfondrament) i 'Funció de nit' (cada vegada que la nostàlgia de temps millors s'apodera de l'escena). Qualsevol episodi que el públic tingui guardat en la seva memòria sobre un matrimoni en procés de dissolució. El toc personal de Tarrasón és una clara distància pirandeliana i confiar en aquesta metaficció per provocar el gag amb l'activa complicitat de l'espectador. Un humor particular que es manifesta d'entrada en l'únic vincle que queda entre la parella: la seva afició als balls de saló llatins. Liquiden el matrimoni enfundats en els seus vestits de licra i vidres, ridículs quan la música deixa de sonar i els cossos de moure's amb els seus  passos

Llegir-ne més
Centre Cívic Sagrada Família , Eixample Dijous 25 maig 2017
Advertising

Els altres contes

Teniu aquí una sessió de contacontes diferent, on els protagonistes seran personatges que no acostumen a sortir als típics contacontes. Per exemple, un pingüí que té dos pares, una filla que no ha nascut del ventre de la seva mare sinó que ha arribat de molt lluny... així com escenaris que disten dels arquetips: superheroïnes, personatges de color, de diverses ètnies...Amb els contes es vol ensenyar a les noves generacions la diversitat del nostre món.

Llegir-ne més
Centre Cívic Sant Andreu , Sant Andreu Dissabte 27 maig 2017

Setmana Internacional dels Mercats

Durant la Setmana Internacional dels Mercats es podrà visitar l'exposició fotogràfica 'Cuin-art. Art Gastronòmic', a càrrec d'Àngel Nieva. Mostra la gastronomia en les seves diferents expressions a partir de plats que fotografia por tot arreu. A més també es farà una xerrada i taller per aprendre a menjar de forma més saludable a casa. El dia 19 a la tarda es podrà gaudir d'actuacions de ball en el Mercat de la Vall d'Hebron.

Llegir-ne més
Centre Cívic Teixonera , La Teixonera Fins al Diumenge 28 maig 2017
Advertising

Comentaris

0 comments