0 M'encanta
Guarda-ho

Guia de Centres Cívics de Barcelona

Tots els tallers, cursos i activitats culturals de la temporada 2016-17

Centre Cívic Baró de Viver

Les portes dels centres cívics de Barcelona estan obertes de bat a bat. Passeu i trobareu una oferta immensa d’activitats per descobrir, i fins i tot la possibilitat de proposar-ne de noves. A més, a partir d’aquesta tardor, gràcies a un portal d’internet renovat i el seguiment en xarxes socials, la comunicació en els dos sentits serà més viva i fàcil que mai.

Descarregueu-vos aquí la Guia Completa d'Activitats dels Centres Cívics per a la temporada 2016-17 i podreu consultar totes les activitats que us esperen en camps tan diversos com les arts visuals, escèniques, música, tallers i moltes altres sorpreses. Gaudiu-les!

 

Activitats destacades d'aquesta setmana

Imatges per pensar + Peluquitas

Amb motiu del Dia de la Dona, el Centre Cívic Baró de Viver comptarà amb dues exposicions: Imatges per pensar: Reflexió al voltant d'algunes absències, presències i tòpics relacionats amb la representació de les dones en gran part dels continguts dels mitjans de comunicació.Peluquitas: Publicitat i cosificació de la dona. Exposició fruit del treball realitzat pels participants del projecte Peluquitas.

Llegir-ne més
Centre cívic Baró de Viver , Baró de Viver Divendres 24 febrer 2017 - Dijous 16 març 2017

Cineknitting: amb llicència per tricotar!

El centre cívic Casa Sagnier us proposa Cineknitting, la combinació ideal per tots els amants del ganxet i del bon cinema. Sí, ho heu llegit bé: si t'apassiona tricotar, teixir, fer ganxet i, a més a més, ets un cinèfil/a, aquesta és la teva activitat! Pots venir amb el cistell de mitja i/o ganxet, posar-te còmode i tricotar mentre gaudeixes d'una bona companyia i del film 'Big Fish' de Tim Burton.

Llegir-ne més
Centre Cívic Casa Sagnier , Sarrià - Sant Gervasi Dijous 23 febrer 2017

Les Mademoicelli. El gran tango

Les Mademoicelli són un grup de violoncel·listes format per quatre noies. Aquestes amants del tango tenen com a objectiu que la seva música arribi a un públic ampli, més enllà dels amants d'aquest estil, que faci reflexionar, i que alhora sigui educativa.

Llegir-ne més
Centre Cívic Navas , Navas Dijous 23 febrer 2017

Cristian

'Cristian' és una obra de teatre basada en el dia a dia d'un personatge. És una història que farà reflexionar a tothom pel xoc d'emocions i sentiments que hi ha. Una història sincera explicada sense embuts, d'un home que es veu obligat a viure en una cadira de rodes.

Llegir-ne més
Centre Cívic Sagrada Família , Eixample Dijous 23 febrer 2017

El Cap de Creus

'Cap de creus' és un projecte de Jose Luís Pallarés Pithekos que neix de la contemplació onírica de les vivències tempestuoses entre les roques i la mar. Veurem obres de tècniques mixtes fetes amb oli, minerals i roques.

Llegir-ne més
Centre Cívic Vil·la Florida , Sarrià - Sant Gervasi Fins al Dimarts 28 febrer 2017

Hacia la Europa que nos contaron: el éxodo de la vergüenza

Europa està vivint una crisi migratòria molt forta per la fugida de les guerres. El fotògraf Rober Astorgamo captura els instants més durs en llocs com la frontera serbocroata, Atenes o l'illa de Lesbos per mostrar una situació que és molt propera a nosaltres. Les seves fotografies es podran veure a la Casa Elizalde.

Llegir-ne més
Casa Elizalde , Eixample Fins al Divendres 3 març 2017

Comentaris

0 comments