0 M'encanta
Guarda-ho

Guia de Centres Cívics de Barcelona

Tots els tallers, cursos i activitats culturals de la temporada 2016-17

Centre Cívic Baró de Viver

Les portes dels centres cívics de Barcelona estan obertes de bat a bat. Passeu i trobareu una oferta immensa d’activitats per descobrir, i fins i tot la possibilitat de proposar-ne de noves. A més, a partir d’aquesta tardor, gràcies a un portal d’internet renovat i el seguiment en xarxes socials, la comunicació en els dos sentits serà més viva i fàcil que mai.

Descarregueu-vos aquí la Guia Completa d'Activitats dels Centres Cívics per a la temporada 2016-17 i podreu consultar totes les activitats que us esperen en camps tan diversos com les arts visuals, escèniques, música, tallers i moltes altres sorpreses. Gaudiu-les!

 

Activitats destacades d'aquesta setmana

El documental del mes: L'hora dels deures

Ludovic Vieuille. França, 2016. VOSE. 59'. Documental on un pare filma l’esforç i el patiment diari del seu fill per fer els deures. Completar els exercicis que li posen a l’escola és un calvari que oprimeix la passió creativa d’un nen inquiet i imaginatiu. El pare s’implica a fons per entendre el problema i dedica una hora cada dia a ajudar-lo a fer els deures. Passen els dies, les setmanes i els anys, i observem com les ganes d’aprendre xoquen contra el fantasma del fracàs escolar. L’entranyable relació pare-fill, tota una muntanya russa d’emocions, ens revela amb humor les contradiccions del sistema educatiu francès.

Llegir-ne més
Teatre de Sarrià Dilluns 26 febrer 2018

L'arquitectura del Císter

L'exposició 'L'arquitectura del Císter' proposa un breu recorregut fotogràfic per alguns dels conceptes principals de l'arquitectura del cister: el monestir com a unitat, el lloc, l'arquitectura dels seus elements, la llum, la materialitat, el pas del temps... no us perdeu l'acte inaugural el dijous dia 8 de febrer a les 19.30 h i la conferència "Gaudir de la visita d'un monestir" el dijous 22 de febrer a les 19.30 h.

Llegir-ne més
Centre Cívic Sant Martí de Provençals , Sant Martí Dilluns 26 febrer 2018 - Dimecres 28 febrer 2018
Advertising

Comentaris

0 comments