Guia de Centres Cívics de Barcelona

Tots els tallers, cursos i activitats culturals de la temporada 2016-17

Centre Cívic Baró de Viver

Les portes dels centres cívics de Barcelona estan obertes de bat a bat. Passeu i trobareu una oferta immensa d’activitats per descobrir, i fins i tot la possibilitat de proposar-ne de noves. A més, a partir d’aquesta tardor, gràcies a un portal d’internet renovat i el seguiment en xarxes socials, la comunicació en els dos sentits serà més viva i fàcil que mai.

Descarregueu-vos aquí la Guia Completa d'Activitats dels Centres Cívics per a la temporada 2016-17 i podreu consultar totes les activitats que us esperen en camps tan diversos com les arts visuals, escèniques, música, tallers i moltes altres sorpreses. Gaudiu-les!

 

Activitats destacades d'aquesta setmana

El documental del mes: Petitet

Carles Bosch. Espanya, 2018. 100'. Si un gitano fa una promesa, la compleix. Petitet, fill d'El Huesos, mític palmero d'en Peret, va prometre a la seva mare, abans de morir, que faria tot el possible per la rumba catalana. L'objectiu que es va marcar va ser portar-la al Liceu, acompanyats d'una orquestra simfònica. Carles Bosch (documentalista co-fundador de '30 minuts', director i guionista de 'Bicicleta, cullera, poma' i nominat a un Oscar pel documental 'Balseros') dirigeix aquest retrat sobre en Petitet i els seus; una història d'objectius, germanor i, sobretot, de ritme.

Llegir-ne més
Casa Elizalde , Eixample Fins al Dijous 28 juny 2018

El viajante

També amb el segell de qualitat del Zumzeig, 'El viajante' va guanyar l'Òscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa. Es tracta d'un relat d'una masculinitat en crisi que explora la part més complexa de l'ànima humana. La música, fusió de ritmes de l'Orient Mitjà, anirà a càrrec de Hamsa Hamsa.

Llegir-ne més
Castell de Montjuïc , Sants - Montjuïc Dilluns 30 juliol 2018
Advertising

Gòspel a la fresca

Per als amants de Gospel, tenim una molt bona notícia. Els propers 7, 14 i 21 de juny, tres grups de Gospel faran música a cel obert i l'entrada és lliure. Els grups a càrrec del concert són: Ninusingers + Salgospelians, Gospel Feelings i Ramones GospelChoir. Gaudeix-ho!

Llegir-ne més
Centre Cívic Josep Maria Trias i Peitx , La Maternitat i Sant Ramon Dijous 21 juny 2018

Imaginaris de la ‘ciutat ideal’. Cinema amateur a l’Eixample

Aquesta exposició gratuïta mostra una selecció de films amateurs, inèdits fins ara, realitzats en la Barcelona d'entreguerres i vinculades amb el territori de l'Eixample. Aquest és el primer cinema amateur influenciat per l'atmosfera cultural i política del noucentisme, la representació de la ‘ciutat ideal’, a través de la grabació d'escenes familiars, espais d'oci i alguns esdeveniments singulars de l'època. És una forma de descobrir l'Eixample com la majoria no ho hem conegut, en la quotidianitat de la meitat del segle XX. No us ho perdeu!

Llegir-ne més
Casa Elizalde , Eixample Fins al Divendres 20 juliol 2018
Advertising

Comentaris

0 comments