Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Here we are collective. 'Posidonia'

  • Què fer
Here we are collective. Posidonia
Foto: Jara Varela
Publicitat

Time Out diu

Here we are collective són un col·lectiu de dissenyadors i creatius que dona la volta a projectes amb component social i mediambiental, fent de pont entre ONG i marques. El seu tercer projecte posa l'accent en la posidònia, una espècie endèmica que habita sobretot a les illes Balears: la contaminació i la navegació per a l’oci amenacen les praderies i la biodiversitat del mar.

Han aconseguit que es produeixin en diferents tonalitats de verd peces com el llum TMM de Miguel Milá i Santa & Cole, el tamboret Luco de Martín Azúa i Mobles 114, una taula de forja de Maria Pratts, un gerro de Max Enrich, una peça ceràmica de Mariscal i una catifa de Nani Marquina, entre d’altres.

El desplegament fa patxoca: es tracta de peces úniques a partir de 200 euros (tenen preus més populars les col·laboracions amb Thinking Mu i Córdova Canillas amb forma de samarreta i cartell). S’exposaran a l’Espai2 de la Galeria Àngels i es vendran a Il Giardinetto (dj. 7) –a partir del divendres 8 se subhastaran a través de la plataforma Set d'Art–; els beneficis es destinaran a una campanya de protecció de la posidònia per a l’estiu del 2020, en col·laboració amb l'ONG Gob Mallorca.

Escrit per
Eugènia Sendra

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà