Homenatge de Surco a Michael Jackson: Edi Pou (Za!) + Dani Vega (Mishima)...

Què fer Gratis
Michael Jackson
Michael Jackson

Time Out diu

Aquest 2018, l'any en què Michael Jackson hauria fet 60 anys i quan es compleixen 3 dècades de la seva primera gira espanyola, Surco, la botiga de discos més antiga en actiu a Catalunya ha organitzat un cicle de xerrades sobre la seva música, una singular exposició de memorabilia i l'actuació de músics locals fent versions dels seus temes preferits del rei del pop.

Després de la inauguració realitzada el passat mes de setembre, la segona cita tindrà lloc el dissabte 27 d'octubre a les 12.30 h amb uns convidats de primera fila de l'escena musical catalana; Edi Pou, conegut com Spazzfrica Ehd al duo Za! i Dani Vega, guitarrista de Mishima i amo i senyor del seu projecte en solitari Sr. Canario. Tots dos versionaran un tema del repertori de Michael Jackson, a més de tocar cançons de les seves respectives bandes. S'anuncia també una banda sorpresa de la qual no es pot desvetllar el nom, però de la que es diu són els 'kings of pop, rumba i macarrisme', que precisament el mateix dia 27 tornen a escena amb un bolo a una sala del centre de Barcelona després de 20 anys de silenci i que faran una còmica adaptació del que probablement sigui el hit més popular de Jacko.

Abans dels directes podreu descobrir curiositats sorprenents de les cançons de Michael Jackson en la conferència a càrrec de l'expert Toni Sánchez, col·leccionista i
administrador de MJJ Fans Barcelona, grup d'aficionats que mantenen viva la seva passió per l'ídol.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers