1. Horrorland
  Instagram de HorrorlandHorrorland
 2. Horrorland
  Instagram de HorrorlandHorrorland
 3. Horrorland
  Instagram de HorrorlandHorrorland
 4. Horrorland
  HorrorlandHorrorland
 • Què fer

Horrorland

Durant gairebé un mes ofereix set cases encantades temàtiques, una 'extreme house', així com una àrea de jocs, espectacles en viu i un RIP Tour, una particular

Publicitat

Time Out diu

Teniu plans per Halloween? Doncs cancel·leu-los, perquè si per vosaltres la millor manera de celebrar el dia de Tots Sants –sigui amb carabasses o amb castanyes– és cagant-vos de por, heu d'anar a Horrorland.

Horrorland és, segons ScareCon (la principal convenció europea dedicada a l'entreteniment basat en la por), el millor 'scream park' d'Europa, és a dir, el millor parc temàtic de terror d'aquestes latituds. Durant la temporada de Halloween, s'instal·la durant gairebé un mes a Illa Fantasia per oferir set cases encantades temàtiques, una 'extreme house', així com una àrea de jocs, espectacles en viu i un RIP Tour, una particular visita guiada per tot el recinte amb accés als backstages.

Qui són els organitzadors?

Al darrere d'aquesta terrorífica i enorme moguda hi ha els factòtums dels millors 'escape room' de por de Catalunya: Horror Box, responsables de Jigsaw Escape Room, Ouija Escape Room i Catalepsia Extreme Escape, entre moltes altres experiències terrorífiques.

Com s'hi arriba?

Com hem dit, està a Illa Fantasia, el parc temàtic de Vilassar de Mar. S'hi pot arribar en cotxe –tenen pàrquing gratuït– i també s'hi pot anar en un autobús de Moventis que surt des de Barcelona i porta directament a Illa Fantasia.

Detalls

Adreça
Finca Mas Brassó s/n
barcelona
08339
Preu
A partir de 45 euros
Horaris
Del 12 d'octubre al 18 de novembre (festius i caps de setmana), al vespre i fins la mitjanit
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà