Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Hotels de cinema: ‘Al este del edén’ a l’hotel NH Collection Constanza

Hotels de cinema: ‘Al este del edén’ a l’hotel NH Collection Constanza

Què fer NH Collection Barcelona Constanza , Les Corts Dijous 27 juny 2019
NH Collection Constanza
NH Collection Constanza

Time Out i Jean Leon et proposem un cicle de cinema clàssic en algunes de les terrasses més top de Barcelona. Aquesta és la segona cita, no te la perdis!

L'NH Collection Constanza, al cor del barri de Les Corts, és un lloc ideal per gaudir del cicle Hotels de cinema que proposem Time Out i Jean Leon, i que marida pel·lícules clàssiques amb una copa de vi. Ofereix una terrassa de luxe, ubicada al terrat de l’edifici i decorada amb elegància, calidesa i sofisticació. Aquí podreu veure un clàssic del cinema dels 50 fet a Hollywood i que no podia faltar en un cicle que porta el nom de Jean Leon, un fascinant personatge espanyol, que va triomfar al Hollywood dels 50, va fer amistat amb icones del cinema com Marilyn Monroe, Frank Sinatra o James Dean i, després, va elaborar els seus propis vins al Penedès. I, de fet, el protagonista de la pel·lícula és el mític James Dean. Dirigida per Elia Kazan, retrata la rebel·lió d’un fill contra un estricte pare i explora la cerca de la pròpia identitat. Imprescindible si encara no l’heu vist.

L’entrada costa 8 € i inclou una copa de vi Jean Leon i unes crispetes i us animem a comprar-les aviat si no voleu quedar-vos-en sense.

Lloc de la ubicació NH Collection Barcelona Constanza
Adreça Déu i Mata, 66-99
Barcelona
08029
Static map showing venue location
    • NH Collection Barcelona Constanza Reserva
LiveReviews|0
1 person listening