Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Hotels de cinema: ‘Atrapa a un ladrón’ a l'Hotel Arts Barcelona

Hotels de cinema: ‘Atrapa a un ladrón’ a l'Hotel Arts Barcelona

Què fer Hotel Arts Barcelona , Sant Martí Dijous 4 juliol 2019
Hotel Arts Barcelona
Hotel Arts Barcelona

Time Out i Jean Leon et proposem un cicle de cinema clàssic en algunes de les terrasses més top de Barcelona. Aquesta és la tercera cita, no te la perdis!

Amb espectaculars vistes sobre el mar, a tocar del peix olímpic de Gehry, la terrassa de l’Arts és una de les imprescindibles de la ciutat i un lloc ideal per gaudir del cicle Hotels de cinema que proposem Time Out i Jean Leon, i que marida pel·lícules clàssiques amb una copa de vi. El cicle dedicat a Jean Leon, un fascinant personatge espanyol, que va triomfar al Hollywood dels 50, va fer amistat amb icones del cinema com Marilyn Monroe, Frank Sinatra o James Dean i, després, va elaborar els seus propis vins al Penedès, programa en aquesta tercera cita 'Atrapa a un ladrón'. Aquesta pel·lícula d'Alfred Hitchcock està protagonitzada pels icònics Cary Grant i Grace Kelly. Entre el suspens i el drama romàntic, la cinta ofereix preciosistes imatges de la Costa Blava, on es va rodar el 1955. Va guanyar l’Oscar de l’any a la millor fotografia.

L’entrada costa 8 € i inclou una copa de vi Jean Leon i unes crispetes i us animem a comprar-les aviat si no voleu quedar-vos-en sense.

Lloc de la ubicació Hotel Arts Barcelona
Adreça Marina, 19-21
La Barceloneta
Barcelona
08005
Static map showing venue location
    • Hotel Arts Barcelona Reserva
LiveReviews|0
1 person listening