Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Hotels amb DO 2018

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Alexandra Hotel
Alexandra Hotel

Hotels amb DO 2018

Del 17 al 23 de setembre, 21 hotels de Barcelona acullen tastos de vins amb denominació d’origen catalana

Per Time Out en col·laboració amb Gremi d'Hotels de Barcelona
Advertising

A Catalunya tenim 12 denominacions d’orígen que corresponen a 12 territoris productors de vi i cava i en certifiquen la seva qualitat. Durant cinc dies –del 17 al 23 de setembre– i gràcies a la iniciativa Hotels amb DO no haureu de moure-us de Barcelona per gaudir dels millors vins i caves de la nostra terra, perquè són tots ells els qui s’instal·len a 21 hotels emblemàtics de la ciutat

Cada vi és un cas particular i no hi ha cap fórmula general per tastar-los. A les sessions de tast d’Hotels amb DO aprendreu a detectar els matisos de les denominacions catalanes a través d’un recorregut guiat per sis vins i, en alguns casos, caves. Quina és la diferència entre un Montsant i un Empordà? Quina és la particularitat del xarel·lo? Totes les respostes, de mans dels professionals que us acompanyaran en aquest tast pràctic. 

I per si el tast us fa venir gana, alguns dels 21 Hotels amb DO han preparat menús especials per a l’ocasió. El preu del tast és de 15 € per persona i el dels sopars, varien en funcion de l'hotel i van des dels 25 € a poc menys de 50 €. Consulteu aquí l'oferta de cadascún dels participants. 

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising