Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

HULA HOOP - L'experiència en Disseny Circular 2019

  • Què fer, Classes i tallers
Publicitat

Time Out diu

El 29 i 30 de novembre, BCD Barcelona Centre de Disseny torna amb una nova edició per compartir coneixement entorn de les pràctiques d'economia circular

Heu jugat mai al Hula Hoop? Segur que sí i segur que ja sabeu que per mantenir-lo viu, l'heu de moure en moviment circular. Doncs aquest és, exactament, l'objectiu que busca la segona edició de 'HULA HOOP - L'experiència en Disseny Circular': inspirar noves iniciatives per al disseny de productes de moda i sistemes basats en una economia circular, on ja no existeix el concepte del residu sinó que la circularitat sigui present tant en la producció de béns i serveis com en els nostres hàbits de consum.

Aquest any, l'esdeveniment comptarà amb l'ILLA HULA HOOP: un espai propi dins el RE-/Barcelona Sustainable Fashion Global Event que es celebra en el Disseny Hub Barcelona. A partir dels elements terra, aigua i aire, es recrearà una illa amb materials reutilitzats per prendre consciència ambiental i guanyar coneixement en estratègies de recuperació de material i regeneració de recursos.

Durant els dos dies de celebració, es duran a terme diferents tallers que convidaran a la reflexió i a l’adquisició de coneixement relatiu a un model respectuós i beneficiós per a la societat i el medi ambient. Per exemple, el dia 29 hi haurà un workshop en què s’analitzarà el paper que juga la moda en els reptes socioambientals i s’acabarà amb una pràctica en què podreu dissenyar la vostra pròpia campanya activista per impulsar el Zero Waste. Fins i tot hi haurà una activitat en què el Hula Hoop serà el protagonista: descobrireu tot el que es pot arribar a fer amb aquest clàssic joc! Qui s'hi apunta?

Descobriu més sobre els worshops i feu les vostres inscripcions.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà