Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right I al setembre... la tornada!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

La Txina // Monika Frias

I al setembre... la tornada!

El Palo Alto Market celebra tercera temporada!

Advertising

Si el mes d’agost a Barcelona se us fa llarg, aprofiteu per descansar i prepareu-vos per rebre un setembre ple de cites imprescindibles a les quals no podreu faltar. Entre les més destacades es troba la tornada del Palo Alto Market, que engega, amb el suport de Moritz, la seva tercera temporada amb la festa The Come Back.
Serà el retorn d’un mercat obert, com sempre, als joves talents i amb novetats destacades com l’espai Casa Boheme, que aportarà noves propostes de decoració per a la llar. La música anirà a càrrec dels parisencs Rising Drops, amb una barreja emocionant i plena de colors de pop, soul i reggae, que no deixa indiferent a ningú. També actuaran en la seva tornada a casa QC Project, el grup liderat pel bateria i compositor Quim Castelló, que resideix actualment a Nova York. Marina Tuset, una de les noves veus del jazz nacional, establerta actualment a Boston, presentarà el seu primer disc Sweet Lights. I Zoe’s Shanghai obrirà el camí cap al neosoul, en una experiència musical portada per melodies càlides i tenyides de ritmes vertiginosos. I tot plegat, en el magnífic escenari del Palo Alto Market, amb una cervesa fresca a la mà i envoltat de les millors propostes de disseny i artesanals del moment. Reserveu data a les agendes i no us ho perdeu! ■

Palo Alto Market. Pellaires, 30. 2 i 3 de setembre. paloaltomarket.com

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising