Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Eurostars Hotels
Foto: Alfonso Costa Ortega

Les icones de Barcelona protagonitzen el Premi Eurostars Grand Marina de Fotografia

Fins al 14 d’octubre teniu temps per retratar l’essència de la ciutat a l’edició XX del certamen i guanyar un premi de fins a 2.500 euros o una nit a l’hotel Eurostars que trieu. Càmera en mà!

Time Out en col·laboració amb Eurostars Hotels
Publicitat

Barcelona és una ciutat que pot ser retratada per cada una de les seves quatre cares: des del sud, a la part més alta de Montjuïc, o des del nord, a través de les formes característiques del Fòrum. I també des del mar, amb la Barceloneta en primer pla, o des de la muntanya, a les alçades del Tibidabo per captar al complet l’skyline. En aquesta postal tan maca que dibuixa la silueta de la ciutat també s’hi troba l’Eurostars Grand Marina Hotel 5* G.L., destacant entre els racons que formen part de la façana marítima de Barcelona.
Enguany, l’hotel fa dues dècades com a símbol del nostre port i, per celebrar la seva estreta relació amb la ciutat, ha enfocat el seu XX Premi Eurostars Grand Marina de Fotografia a la temàtica ‘Icones de Barcelona’.
Es tracta d’una nova edició d’aquest concurs de fotografia que anima els seus participants a captar l’essència de la ciutat amb la subjectivitat de cada fotògrafa i fotògraf. Aneu preparant els vostres objectius, trípodes i càmeres, perquè el certamen repartirà 3500 euros entre els dos principals guanyadors, 2500 pel primer premi i 1000 pel segon, i un total de vuit estades d’una nit en un hotel Eurostars a triar per als vuit finalistes. Teniu fins al 14 d’octubre per participar!
Os comentem més detalls...

Captures artístiques

Encara teniu molt de temps per passejar per Barcelona i retratar-la, perquè el certamen estarà obert fins al 14 d’octubre i els guanyadors seran anunciats al llarg del mes de novembre. Però si no podeu esperar a retratar la vostra ciutat ara que la primavera es fa cada cop més present a tots els seus racons, l’únic que heu de tenir present és que cada concursant podrà presentar un màxim de tres tríptics i cada un d’ells ha de composar una unitat artística.
per fer-ho, només heu de presentar les vostres obres d’art a la pàgina web del premi.

Oda a Barcelona

Fa vint anys que Eurostars Grand Marina 5* G.L. està ancorada al port de Barcelona i, des dels seus inicis, l’hotel aposta per l’art de la ciutat, especialment l’art fotogràfic dels seus locals. A la primera edició el lema era ‘Barcelona en blanc i negre’, inspirat en l’obra del reconegut fotògraf Xavier Miserachs. I des d’aleshores, amb diverses temàtiques, edició rere edició el certamen ha anat construint una crònica visual de Barcelona i de la seva història recent que ha format part del racons de l’hotel.
Les fotografies guanyadores d’aquesta nova edició, la número vint, no en seran una excepció: també s’exposaran a l’Eurostars Grand Marina 5* G.L.

Premis de luxe

A més de veure les vostres fotografies exposades, que ja és tot un luxe, els premis del certamen són tota una motivació per no perdre’s aquesta oportunitat de retratar Barcelona. Hi haurà un total de deu guardons: un primer premi de 2.500 €, un segon premi de 1.000 € i vuit accessits per als finalistes, que podran gaudir d’una nit gratuïta a l’hotel Eurostars de la seva elecció.
Tant el premi econòmic com l’experiència són top! Traieu a passejar les vostres càmeres i fotografieu la vostra Barcelona preferida.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat