Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

IF Barcelona 2017

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

Tercera edició del festival IF Barcelona, una trobada per promoure el teatre de recerca escènica, creació i producció d’espectacles de teatre de titelles, visual i d’objectes que tindrà lloc del 9 al 19 de novembre i que segueix insistint en trencar els límits de la nostra imaginació i portar-la a escena. Aquest tercer any de festival (el segon d'espectacles) desplega el resultat d'un ampli programa de recerca escènica, creació i producció d’espectacles centrat en el teatre d'objectes. Part de la activitat tindran lloc a l'Arts Santa Mònica, l'Institut del Teatre i Hangar, on s'han dut a terme algunes de les residències. Però enguany dóna un pas més enllà i s'amplia fins a altres espais de Barcelona i de fora de la ciutat. Així, aquest 2017, l'IF també estarà present a Barcelona a la Sala Hiroshima i a Santa Coloma de Gramenet al Teatre Josep Maria de Sagarra, a Can Sisteré - Centre d'Art Contemporani i a la Biblioteca Central de Santa Coloma de Gramenet.

El festival comença el 9 de novembre a l'Arts Santa Mònica amb dos espectacles a les 20 h. D'una banda, la ballarina Constanza Brncic juntament amb el músic Nuno Rebelo presentaran el seu 'Si se diera un cuerpo al bullicio', un joc a través de les músiques experimentals, la improvisació i el plaer per la performance i de l'altre 'Lumimic', un treball d’investigació sobre llums i ombres de companyia Besllum acompanyada del compostior Octavi Rumbau que crea un espectacle de manipulació dramàtica tot rememorant els inicis del cinema. L'Arts Santa Mònica acull també els dies 9 i 10 la mostra dels projectes en residència que van ser creats durant la passada edició del Festival, centrada en la creació i recerca escència. Quatre projectes d'experiències, procedències i recorreguts molt diversos que es proposen com una exhibicó escènica on l'espectador interactua: 'El tríptic', de David Espinosa, 'Cases', de Xesca Salvà, 'The library of ourselves', de Be Another Lab i 'Objecte ficció', d'Enric Farrés. A més de les exhibicions escèniques al Santa Mònica, 'El Trípitico', 'Cases', i 'The Library of ourselves' també es podran veure a Santa Coloma de Gramenet durant la segona setmana del festival. La trilogia d'Espinosa es mostrarà al Centre d'Art Contemporani Can Sisteré del 17 al 19 de novembre, l'obra de Xesca Salvà al Teatre Josep Maria de Sagarra del 17 al 19 de novembre i la realitat virtual de Be Another Lab a la Biblioteca Central del 16 al 18 de novembre.
Per altra banda, Enric Farrés també durà a terme una performance l'11 de novembre a l'Hangar: Res és meu, on una sèrie d’objectes prenen el protagonisme d’un relat en primera persona. L'espectacle 'Veus de Txernòbil' de la Companyia Potcuia, que es podrà veure el 10 de novembre a l'Institut del Teatre.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà