Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Impossible Festival

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

Segona edició del festival nadalenc Impossible Festival​, que té lloc a la residència d'artistes d’Experimentem amb l’ART (carrer Torrijos, 68), al cor del barri de Gràcia. Enguany tindrem una jornada plena d'activitats des de les 11 del matí fins les 21 hores. Els artistes residents trauran les seves creacions al pati del centre, transformat per a la ocasió en una fira de nadal, amb la finalitat de promocionar i difondre les seves obres.

Sota el títol 'Correspondències', els artistes residents i ex­residents mostraran les seves creacions, de format postal, en una exposició col∙lectiva que només es podrà veure durant el festival​. Totes les postals formaran part d’un sorteig, el guanyador o la guanyadora del qual podrà escollir­-ne una i convertir­-se en posseïdor/a d’una obra original.

La jornada també estarà amenitzada amb una jam de swing​, un recital de poesia a càrrec de Muriel Parra i Björt Rúnars (cello) i les actuacions musicals de DJ DreadJocker i Chri i Belén Kai, entre altres.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà