Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Xarxa de Centres Cívics de Barcelona

Inscriviu-vos als tallers d'hivern dels Centres Cívics!

Voleu aprendre a cuinar, a pintar, a fer patrons per cosir o teniu ganes d’estudiar una llengua nova, història o filosofia? Seguiu llegint!

Time Out en col·laboració amb ICUB
Publicitat

La Xarxa de Centres Cívics de Barcelona us té preparades un munt d’activitats i tallers pel proper trimestre per complir tots els vostres propòsits d’any nou! Si teniu ganes d’aprendre un nou hobby, de provar una activitat des de zero, o de reprendre quelcom que en algun moment vau deixar enrere, aquesta és la vostra oportunitat. Els Centres Cívics de Barcelona han preparat centenars de tallers pel primer trimestre del 2024 i… ja us podeu inscriure! I és que els 52 equipaments de la ciutat obren inscripcions per tots els tallers d’hivern, això sí, alguns ja han començat, però la gran majoria comencen a mitjans de desembre o a principis de gener. En tot cas, consulteu tots els horaris i tallers disponibles aquí. Trobareu des de classes d’anglès, francès, alemany, italià, història dels grans imperis, filosofia o poesia, fins a tallers de pintura abstracta, aquarel·la, teatre, pastisseria, música, ceràmica o costura i patronatge: estem segurs que en trobeu algun que us pica la curiositat i us transforma en artistes o experts!
Si ja us heu decidit, us podeu apuntar dirigint-vos físicament al taulell d’informació del centre on s’imparteix el taller que vulgueu seguir. I els que vulgueu estalviar-vos cues, us podeu apuntar directament a l’aplicatiu d’inscripcions. Això sí, en el cas que pugueu obtenir un descompte (persones en situació d’atur o amb alguna discapacitat), cal que us matriculeu en persona. Ja heu fet la llista dels vostres tallers preferits? Consulteu totes les informacions a les xarxes o via correu electrònic.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat