Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

IV Seminari Internacional sobre Antisemitisme

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

La Fundació Baruch Spinoza amb la col·laboració de la Regidoria de Dona i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, organitzen el IV Seminari Internacional sobre Antisemitisme a l’auditori del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. El Seminari se celebra en commemoració del Dia Internacional contra l’Antisemitisme, el 9 de novembre, coincidint amb els progroms nazis antijueus de la Nit dels Vidres Trencats.
 
En aquesta quarta edició el seminari s’ha consolidat i n’és ja un referent acadèmic clau en matèria de l’estudi, la recerca i l’anàlisi científica de l’antisemitisme. Enguany s’aborda la judeofòbia al món actual, la cultura i les arts. És, novament, una oportunitat per reflexionar sobre el respecte envers la Comunitat jueva de Catalunya i la plena acceptació de la identitat del poble Jueu. És una ocasió per posar de relleu la necessitat de seguir treballant per a la igualtat de totes les persones.
 
El seminari comprèn nou conferències i una taula rodona, a les que participaran destacats ponents nacionals i internacionals.
 
Es pot consultar el programa complet a la web del seminari.

Detalls

Adreça
Preu
Cal inscripció prèvia
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà