Jazz & Food

Què fer Gratis

Time Out diu

Jazz & Food és la nova proposta del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Una festa amb 12 hores de música complementades amb una gran oferta gastronòmica.

Pel que fa a la música, començaran amb els sons orquestrals de la Liceu Big Band, seguiran amb la fusió electrònica d’arrels llatinoamericanes de La Calor i, per acabar el primer tram d’aquesta aventura gastronomicomusical, una exquisidesa, el duo que formen el pianista Grégory Privat i el percussionista Sonny Troupé.

Després, una brass band contemporània, la Perdiu Grouse, i el swing infal·lible de la molt activa Orquesta Ilegal de Barcelona. Recta final amb dues de les formacions més apoteòsiques de la nostra ciutat: els sons balcànics de la Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra i el soul de The Excitements. A més a més, la Barcelona Street Band s’encarregarà de posar sons de Nova Orleans durant els canvis d’escenari entre concerts.

Tot això acompanyat d’una zona de restauració que proposarà un viatge gastronòmic arreu del món, des de l’Índia i el Japó fins a Colòmbia i el Perú passant per gairebé totes les riberes del Mediterrani, amb propostes de cuines vegetariana, vegana i lliure de gluten.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers