Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Jo no soc Saigmeister

Epidor us convida a defensar-vos i dir NO. Perquè sovint és l’única manera d’avançar i fer-se respectar. Costa, però val la pena. Sens dubte.

Publicitat

El disseny és una de les màximes representacions de l’art contemporani. Si ho sabem tots, per què segueix sent un sector tan maltractat? La croada del NO se solidaritza amb el món del disseny i s’hi uneix. Diem NO al fet que descartin les vostres idees abans d’escoltar-les amb l’excusa que no teniu ‘prou experiència’, NO a l’endogàmia del sector. I també NO i cent vegades NO a treballar gratuïtament. NO a tots aquells caps que diuen: “És normal, tots hem hagut de passar per això”.

Diem NO al menyspreu del vostre gremi i aquest NO és un SÍ a la dignitat de tota una generació de dissenyadors menystinguts, ofegats i amb les ales molles. Encara no sou Jessica Walsh, ni Milton Glaser, ni Paula Scher, però tot arribarà. I ja és hora que reafirmeu el vostre talent. Diem NO, perquè no volem que us guanyeu el pa regalant hores extra, ni que sigueu un col·lectiu professional a qui es fa callar a cop de sous irrisoris. Però no n’hi ha prou de dir NO sinó que també cal passar a l’acció. Per això, sota el lema de “Jo NO soc Saigmeister” s’ha impulsat una acció per apropar els joves dissenyadors al Festival OFFF. Només calia fer-se una foto amb la careta de Saigmeister i compartir-la per entrar en un concurs on es podien guanyar entrades per a l’OFFF.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat