Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Jocs de taula per a tota la família

Jocs de taula per a tota la família

Jocs de cartes, amb temàtica espacial, per als més petits de casa i per posar a prova el vostre enginy. Una tria de les més nou!

Catan
Per Erica Aspas |
Advertising

Ésser humà i jocs de taula han estat sempre lligats des de temps immemorials. Han anat evolucionant amb les noves tecnologies però també han resistit a les modes. Jocs de cartes, de rol, de memòria, d'habilitat, de números... Són una eina excel·lent per reunir a gent. Hem fet una petita tria amb el més innovador del mercat. Per a tots els públics i gustos!

X-Wing
X-Wing

X-Wing

DESCRIPCIÓ: És una joc que no pot estar més d’actualitat. És un joc de combat espacial –i visualment espectacular– ambientat en l’univers Star wars. Els jugadors (de 2 a 4) controlen naus en miniatura de l’Aliança Rebel o de l’Imperi Galàctic, molt ben representades i amb capacitats diferents, que hauran de fer servir per reduir l’enemic.
PÚBLIC: Majors de 14 anys.
Fila filo
Fila filo

Fila Filo

DESCRIPCIÓ: Aquest joc tridimensional ha guanyat l’Spiel des Jahres 2015 –el gran guardó europeu dels jocs– en la categoria de jocs infantils. Les protagonistes del joc són unes formiguetes que volen arribar abans que les altres a la meta. Però hi ha una aranya, la Filo, que les vigila des de dalt. Grans i petits poden jugar a aquest joc tan imaginatiu! PÚBLIC: Majors de 6 anys.
Advertising
La danza del huevo
Jan Koch

La danza del huevo

DESCRIPCIÓ: Els jocs ideats per Roberto Farga es caracteritzen per utilitzar objectes quotidians. En aquest cas, ous de goma. Les regles del joc són fàcils, heu de córrer al voltant d’una taula amb un ou entre el cap i el coll i un altre a l’aixella, els heu de fer saltar, agafar al vol... Enteneu per què són de goma i no de gallina, oi?
PÚBLIC: Majors de 5 anys.
Colt Express
Colt Express

Colt Express

DESCRIPCIÓ: És un joc amb partides curtes (uns 30 minuts) i per a tota la família i és el guanyador de l’Spiel des Jahres 2015 alemany en la categoria absoluta. Aquí els jugadors són bandits que, òbviament, volen robar les pertinences als viatgers d’un tren del Far West. Però, oh!, el xèrif també viatja al mateix tren...
PÚBLIC: Majors de 10 anys.
Advertising
Cap de colla
Cap de colla

Cap de Colla

DESCRIPCIÓ: No pot haver-hi joc més nostrat. Els seus creadors són dos components del grup Bongo Botrako i és un joc autoeditat: per fer-lo han creat la seva pròpia editorial, Coopula. És un joc de taula de cartes i daus que ajuda a difondre la cultura castellera amb els elements que fins i tot els menys experts en la matèria coneixen. Si sempre heu volgut ser castellers però us falta empenta, així us podreu redimir!
PÚBLIC: Majors de 9 anys.
Advertising