Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Game Apps
Foto: Rawpixel.com / Shutterstock

Les millors apps per jugar en línia amb amics i familiars

Recopilatori de les millors aplicacions per jugar en línia sol o amb amics

Escrit per
Carla Romera
Publicitat

En aquests dies que se'ns acaben les idees de coses per fer, sempre podeu optar per una bona dosi de diversió amb jocs de taula per a tota la família. Però si esteu lluny dels vostres familiars i amics i voleu reconnectar-vos amb ells per compartir unes quantes rialles, les aplicacions us poden salvar la vida. Us portem la llista de les millors aplicacions que us permeten jugar amb amics i passar grans moments a distància.

NO T'HO PERDIS: Les noves sèries que has de veure ara mateix

Clash Royale

Dels creadors del clàssic Clash of Clans arriba Clash Royale! Clash Royale és un joc de cartes en les quals apareixen tropes, personatges, animals o encanteris i tens l'objectiu d'utilitzar-les bé per derrotar al teu contrincant. És un joc en línia i multijugador, per tant no podràs parar de jugar amb els amics i trauràs el teu costat més competitiu.

Clash Royale - Android / iOS

Game Pigeon

Si ets molt indecís i no vols enganxar-te a cap joc en concret Game Pigeon és la teva aplicació ideal, en una sola app tenim més de 20 jocs diferents. Game Pigeon ofereix fins a 26 jocs (billar, cartes, d'esports...) multijugador per a iPhone i iPad. S'accedeix a l'aplicació des de iMessage seleccionant al contacte amb el qual volem començar una partida online i des d'aquí podem triar el joc. Fàcil, divertit i entretingut!

Game Pigeon iOS

Publicitat

Whooo?

Té bigoti? Porta barret? Té els ulls blaus?

El mític joc 'Qui és qui?' ja té versió digital!

Ofereix tant una versió en solitari com en duel. Ja podeu reviure la infància destapant la identitat de tots els seus personatges a base de preguntes de resposta 'sí o no'.

Whooo?- Android / iOS

Animal Crossing: Pocket Camp

El joc de Nintendo que es va convertir en el joc més venut per a les consoles Nintendo DS i que permet una vida tranquil·la i relaxada plena de pesca i amics virtuals. Permet convidar als teus amics i podreu plantar al vostre hort i crear la vostra pròpia llar.

Animal Crossing: Pocket Camp - Android / iOS

Publicitat

Houseparty

Al Top 1, sens dubte, situem el HouseParty. Aquest joc funciona bàsicament en forma de videotrucada conjunta, de manera que et pots connectar amb diversos amics alhora al moment, fins a 8. S'afegeixen directament a través dels teus contactes i té diversos jocs integrats: el Trivial, el Pictionary, el Qui és qui (però amb el format de targeta al front en el qual has d'endevinar el que ets a través de les pistes dels teus amics) i el 'Xips and Guac' (un joc d'associació de paraules).

Houseparty - Android / iOS

Parchís Star

Qui no coneix el clàssic parxís? Conegut en tots els racons del món ara també et dóna la possibilitat de connectar als teus amics de Facebook, de manera que pots jugar amb qui vulguis convidant-los a una taula. A més, té xat, per la qual cosa no només et limites a jugar, sinó que pots anar parlant amb els amics contra els que estàs jugant i, per què no, si vas guanyant, fanfarronejar.

Parchís Star - Android / iOS

Publicitat

Preguntados

El Preguntados és un clàssic joc de Trivial que va tenir el seu repunt fa un parell d'anys. L'ideal és registrar-te amb el teu Facebook, per poder vincular als teus amics de la xarxa social i jugar amb ells. Podeu competir en una partida de Trivial o, (ara que ha arribat el Preguntats 2) fins i tot, xatejar i formar un equip amb amb el qual competir contra altres en el joc. A més inclou un 'mode duel' en què tens menys temps i l'oponent ha de contestar al mateix temps que tu.

Preguntados - Android / iOS

Just Dance Now

Ubisoft ens trasllada el clàssic joc de ball al mòbil i ordinador. Descarregant l'aplicació, podràs ballar sol o amb els teus amics les millors i mítiques cançons de Just Dance. El format és una mica diferent ja que el joc t'obliga a sincronitzar una pantalla més gran perquè el mòbil funcioni com a sensor a la teva mà dreta. Per això, podem utilitzar la pantalla de l'ordinador per veure al ballarí que hem de seguir, però el joc et guia pas a pas en el procés per fer-ho i és bastant fàcil. Per la manera multijugador només heu de posar el mateix codi de sala. Els balls no són il·limitats però les monedes amb què pagar-los es recarreguen cada dia.

Just Dance Now - Android / iOS

Publicitat

Stop! (basta)

Stop! (Basta) és la versió més petita del joc Fight List. Consisteix a crear llistes de paraules d'una temàtica concreta amb una lletra inicial que el joc et dóna i en un temps limitat has d'escriure totes les paraules (per exemple, instruments) que comencin amb aquesta lletra inicial. A Stop! hi ha diverses maneres de jugar amb altres. Pots convidar des de qualsevol xarxa de contacte (Whatsapp, Gmail, Twitter o fins i tot missatges) i a més té dues opcions addicionals. Jugar amb els teus amics de Facebook o afegir-los directament des d'Instagram.

Stop! (basta) - Android / iOS

Pinturillo 2

Veure dibuixar als nostres amics, de vegades, ja és suficient motiu per riure. Sumem-li a això que estàs sota la pressió del temps limitat i has d'endevinar què és aquesta estranya forma amorfa que estan fent. Qui no ha jugat al Pinturillo en una tarda avorrida i improvisant amb paper de cuina i un boli perdut? O fins i tot amb el de veritat. Ara, per sort, el teniu al mòbil i per jugar amb qui vulgueu. És tan simple com acedir-hi online, crear una sala privada i establir un codi de taula. Amb aquest codi els vostres amics o familiars podran entrar a la mateixa sala.

Pinturillo2 - Android / iOS

Publicitat

Apalabrados

L'Scrabble de tota la vida fet aplicació. Com a la resta, inicia la sessió amb Facebook. Així podràs connectar als teus contactes de la xarxa social i jugar amb ells en l'aplicació. El joc els reconeix prèviament i apareixen ja ordenats en la secció d'amics. A més, té una finestra de xat amb la qual poder petar la xerrada amb les persones amb les que jugues. Com sabem, has d'anar formant paraules amb les fitxes que el joc et dóna al entrar al tauler. L'objectiu és sumar paraules amb punts alts i acumular més que el teu oponent.

Apalabrados - Android / iOS

Monopoly

Han passat més de 100 anys des que la primera edició del Monopoly va veure la llum. Però les coses bones mai passen de moda. Al cap i a la fi, el capitalisme segueix tan vigent com llavors. Treu la teva cara més despietada i avariciosa en la versió online d'aquest clàssic dels jocs de taula.

Monopoly - Android / iOS

Publicitat

UNO!

L'UNO! (Un dels nostres jocs preferits) no necessita presentacions... Tot i que els gràfics són una mica infantils, et dóna l'oportunitat de jugar amb la mítica baralla de cartes des del mòbil. El joc s'adapta a l'edat, per establir un nivell de dificultat menor si juguen els més petits. Pots convidar a través de Whatsapp o Gmail. Per poder jugar amb qui vulguis només has d'entrar a 'modo divertido' i crear un codi de sala amb el qual puguin accedir els teus contactes des dels seus mòbils.

UNO! - Android / iOS

Rummikub

Un altre dels clàssics d'aquesta llista que es transporta al món de les aplicacions és el Rummikub. I de veritat, és addictiu. Si no hi heu jugat mai, el joc consisteix a fer escales de números del mateix color (mínim 3) i sèries d'un mateix nombre de diferents colors. Podràs connectar-te amb els teus amics a través de Facebook i té un petit xat integrat amb frases preestablertes i emoticones que pots utilitzar al llarg de la partida.

Rummikub - Android / iOS

Publicitat

Los Sims

No podria existir aquesta llista sense un joc de realitat virtual. En l'última setmana s'han disparat les vendes de 'Los Sims 4' per a ordinadors. Així que, si vols jugar però amb una versió gratuïta, podeu descarregar-lo tant per a Iphone com per a Android. Heu d'entrar amb Facebook, com en algunes anteriors, i connectar els mons dels vostres amics amb el vostre per moure-us entre tots dos. També podeu compartir accions i, bàsicament, fer vida normal com la que faries a casa des de la pantalla del vostre mòbil.

Los Sims - Android / iOS

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat