Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Joc del Memory amb Kave Home

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Tuset Studio
Tuset Studio

Joc del Memory amb Kave Home

Els dimecres d'aquest mes d'abril Time Out i Kave Home us reptem a passar-vos-ho bé i guanyar un munt de premis. Inscriviu-vos i participeu!

Advertising

Com aneu de memòria? Recordeu aquell joc al que jugàvem de petits en què havíem de trobar parelles d’iguals? Doncs us reptem a tornar a jugar-hi! Time Out i la marca de mobles i decoració Kave Home ho tenim tot preparat perquè jugueu en parella, rigueu molt i, a més, guanyeu premis. I cada parella haurà de demostrar com està de compenetrada.

Aquesta serà la quarta i última cita que, cada dimecres d’aquest mes d’abril, estem fent en un barri diferent de Barcelona. Si us animeu a jugar, només cal que us apunteu en parella omplint el formulari que trobareu a continuació. La parella que més punts guanyi s’endurà a casa un val de 500 € per gastar a Kave Home. I afanyeu-vos en fer les inscripcions, perquè només hi ha 50 places! La cita serà el dimecres 24 d’abril a Tuset Studio, a Sant Gervasi, a les 19 h. Entre tots els participants es farà un sorteig per triar les 25 parelles guanyadores i contactarem amb els seleccionats dimarts 23 d’abril. Inscriviu-vos!

Ho sentim, aquest formulari ja no accepta enviaments.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising