Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tuset Studio
Tuset Studio

Joc del Memory amb Kave Home

Els dimecres d'aquest mes d'abril Time Out i Kave Home us reptem a passar-vos-ho bé i guanyar un munt de premis. Inscriviu-vos i participeu!

Publicitat

Com aneu de memòria? Recordeu aquell joc al que jugàvem de petits en què havíem de trobar parelles d’iguals? Doncs us reptem a tornar a jugar-hi! Time Out i la marca de mobles i decoració Kave Home ho tenim tot preparat perquè jugueu en parella, rigueu molt i, a més, guanyeu premis. I cada parella haurà de demostrar com està de compenetrada.

Aquesta serà la quarta i última cita que, cada dimecres d’aquest mes d’abril, estem fent en un barri diferent de Barcelona. Si us animeu a jugar, només cal que us apunteu en parella omplint el formulari que trobareu a continuació. La parella que més punts guanyi s’endurà a casa un val de 500 € per gastar a Kave Home. I afanyeu-vos en fer les inscripcions, perquè només hi ha 50 places! La cita serà el dimecres 24 d’abril a Tuset Studio, a Sant Gervasi, a les 19 h. Entre tots els participants es farà un sorteig per triar les 25 parelles guanyadores i contactarem amb els seleccionats dimarts 23 d’abril. Inscriviu-vos!

Ho sentim, aquest formulari ja no accepta enviaments.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat