Kronos Art BCN 2021

Què fer, Exposicions Gratis
Kronos Art BCN 2021
Kronos Art BCN 2021 Kronos Art BCN 2021

Time Out diu

Un festival d'art contemporani per viatjar a través del temps

L’art ens permet viatjar en el temps: amb aquesta premissa, el festival Kronos Art 2021 arriba a Barcelona per fer-nos reflexionar sobre el llegat emocional de l’art amb la mirada de més de 60 artistes com H.R. Giger, Eloy Morales, Tara McPherson o Eulalia Valldosera, entre d’altres. 

A través de la pintura, l’escultura, la fotografia, els NFT o el vídeo art, la 4a edició d’aquest festival d’art contemporani presenta a l'espectador un viatge del passat al present i fins al futur, amb tres sales diferenciades per a cada un d’aquests espais temporals.

L'àrea del passat acull la primera exposició individual a Barcelona de l'artista suís H.R. Giger, considerat un mestre de l'art surrealista i conegut per ser el creador del monstre d’Alien. En l’espai dedicat al present s’hi podrà veure l’obra d’artistes actuals com Eloy Morales (pintura), Tara McPherson (NFT), Will Barres (pintura), Consuelo Hernández (pintura), Ron English (NFT), Julian Manzelli (escultura i pintura), José Luis Serzo (pintura) o Eulàlia Valdosera (vídeo art). 

Finalment, l’àrea del FUTUR se centra en peces-collage fetes per nens i nenes de l’escola pública Collaso i Gil, així com peces d’infants amb els quals treballa l'ONG Creart, una entitat que rebrà una contribució dels beneficis del festival. A més, Kronos Art també recaptarà aliments per Ajuda, Actua i Alimenta, una ONG destinada a les famílies dels professionals de la cultura que s’han vist afectades per l’impacte de la pandèmia. 

El festival Kronos Art també programarà activitats artístiques per a tota mena de públic, com la sessió de 'live painting' del diumenge 11 de juliol als Jardins de les Tres Xemeneies, de la mà de Montana Colors, FRITZ KOLA y REBOBINART. Per als més petits, també hi haurà un taller de fotografia instantània i un taller d’iniciació a l’art del graffiti, a l’Espai Residència.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment https://kronos-art.com/bcn/
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers