Smybot
Smybot

Aquesta és la càmera que ha capturat els millors moments del Time Out Fest

El dispositiu s'anomena Glambot internacionalment i la marca Smybox l'ha recreat per primera vegada a Espanya batejant-lo com Smybot. Es va fer famosa per capturar vídeos a càmera lenta i alta definició a les catifes vermelles

Time Out en col·laboració amb Smybot
Publicitat

La marca Smybox, especialitzada en fotomatons, no va perdre el temps. Tan bon punt es van fer famoses les Glambot, càmeres que capturaven moments espectaculars a la catifa vermella, es va posar les piles per poder treure el primer model a Espanya que estigués a l'altura, al qual va posar com a nom Smybot. I si heu anat a l'últim Time Out Fest, segur que l'heu 'conegut', perquè sembla més un robot personificat que una càmera! Equipat amb una càmera professional i un braç robòtic, ofereix moviments precisos i preses detallades de fins a 1.000 fotogrames per segon. Sap com treure profit a qualsevol escena gràcies al 'slow motion'. És com tenir un director de fotografia personal! Per això, vam decidir tenir-lo com a càmera principal al nostre fest.

Smybot es controla des d'una app o un ordinador, que permet moviments complexos mentre captura imatges impressionants que ressalten els detalls de vestimenta i maquillatge dels artistes. Aquest sistema ofereix moviments precisos i ràpids, perfectes per seguir objectes en caiguda i capturar imatges úniques. Utilitzat en esdeveniments de catifa vermella des del 2018, Glambot permet fins a 8 moviments preprogramats per adaptar-se a cada situació, garantint resultats sorprenents i únics en cada ocasió.

És ideal, no només per a esdeveniments prestigiosos, també obre noves possibilitats en l'àmbit creatiu i audiovisual per a altres tipus d'esdeveniments o situacions. I és que treu a l'artista que porteu dins, amb imatges que cobren vida de forma nova i emocionant. A més, al crear vídeos en 'slow motion', qualsevol moment es transforma d'ordinari a extraordinari. Ja sabem que una rialla contagiosa o un brindis, capturat a càmera lenta, ens pot emocionar molt més. Tot i que el millor d'aquest dispositiu, sens dubte, és que es pot guardar i compartir el vídeo a l'instant a través d'Airdrop o amb un codi QR. Captura imatges d'acció, la tecnologia és de la més alta qualitat, captura detalls inimaginables, és extremadament versàtil i sempre afegeix un toc de producció audiovisual perquè els vídeos quedin al vostre gust. Quina sort haver pogut comptar amb ell al Time Out Fest!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat