Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La cervesa que arribarà a l'espai!

Homenatja a '2001: Una odissea de l'espai' amb la primera cervesa creada per consumir a l'espai!

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Com ja sabeu, en aquesta 51a edició del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, el gran clàssic 2001: Una odissea a l’espai presideix el cartell, ja que se celebren 50 anys des de la seva estrena. Moritz, patrocinador principal del festival, ha volgut sumar-se a l’homenatge que es mereix la pel·lícula i ha creat un producte únic i molt especial per a l’ocasió: la Moritz Space Beer, la primera cervesa que podria arribar a l’espai.

En aquesta ocasió, la casa de cervesa més antiga de Barcelona vol fer història i, juntament amb l’agència publicitària independent Snoop, ha ideat la primera cervesa que viatjarà a l’espai, amb un original paquet cerveser, i ha donat forma a l’acció especial que l’envolta per retre homenatge a l’icònic film de Stanley Kubrick. Snoop, que participa en un munt de projectes del festival, no s’ha volgut perdre aquesta magnífica oportunitat i ha apostat per acompanyar Moritz en aquest creatiu viatge cap a l’espai.

Mentre esteu llegint aquestes línies, la cervesa ja estarà viatjant cap a la NASA, cap a l’Agència Espacial Europea i també al domicili de l’exastronauta Pedro Duque, per tal que la coneguin de primera mà i facin un “Houston”. Si aneu al festival durant el cap de setmana, estigueu ben atents als astronautes que es passejaran per Sitges! Ells us conduiran fins a un altre espai, també molt especial: el lloc on podreu gaudir d’una Moritz Original, ja que la Moritz Space Beer només pot ser consumida a l’espai. De fet, sempre que vulgueu, tots els assistents del festival podreu gaudir de les cerveses Moritz, elaborades amb el 100% d’ingredients naturals. No dubteu a anar a Sitges, gaudir del bon cinema, endinsar-vos de nou en l’odissea espacial de Kubrick i, si veieu uns astronautes, seguiu-los!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat