La cuina peruana al ROC35

Què fer, Activitats gastronòmiques

Time Out diu

La gastronomia de Perú conjuga una àmplia varietat d'influències

La gastronomia de Perú conjuga una àmplia varietat d'influències, des dels primers pobladors fins a l'arribada dels immigrants japonesos i la implantació de la tendència Nikkei. En els plats peruans trobem la petjada de la cuina espanyola, africana, francesa, xinesa i fins i tot italiana.

A Perú són més de 400 els plats típics, però alguns d'ells són autèntics clàssics. Aquesta riquesa de sabors i aromes té el seu origen en el fet de poder gaudir de la naturalesa com a rebost. La patata, el blat de moro i la carabassa dels Andes. Una infinitat de 'ajís' (bitxo). L'arribada d'Europa, primer amb els espanyols i més endavant amb els francesos, de productes com l'arròs, els cítrics, el blat, la ceba i les carns de cap de bestiar, porc i gallina. La deliciosa fruita amazònica o l'abundància de peixos, mol·luscs i crustacis de l'oceà. A més, en ser la peruana una gastronomia que ha anat sumant tantes influències al llarg dels anys, des de ROC35 volem incorporar un toc local als plats i incloure picades d'ullet de la tradició culinària catalana.

Les receptes
En ROC35 es centren a ensenyar a cuinar el cebiche, el ají de gallina en versió croqueta i l'arròs chifa presentat com a paella verda de pollastre i conill, entre altres.

Taller de fusió peruà-catalana
Ceviche de Bacallà amb humus de mongeta Perona i aire de menta
Croquetes de ají de gallina
Paella verda de pollastre, conill i choclo peruà en salsa de coriandre
Crema catalana de pruna

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers