Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La desfilada més retro en fa 60

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

La desfilada més retro en fa 60

Per fer un viatge en el temps a través de vehicles històrics

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Des del 1959, hi ha un dia a l’any en què Barcelona i Sitges s’uneixen per fer un viatge al passat. Una caravana de vehicles històrics –cotxes produïts fins al 1928 i motos fins al 1938– i conductors vestits d’època faran que us hàgiu de fregar els ulls per comprovar que no, no heu entrat a la màquina del temps.

Es tracta del Ral·li Barcelona-Sitges, que enguany, amb el suport de Moritz, tindrà lloc des d’aquest dissabte fins a dilluns. El dia 3, davant del centre comercial L’illa Diagonal es faran les verificacions tècniques dels automòbils a la vista del públic. Diumenge, el punt de trobada dels participants serà la plaça Sant Jaume. El ral·li arrencarà a les 10.30 h i el seu recorregut s’acabarà a la plaça de la Fragata de Sitges. Aquesta 60a edició de l’esdeveniment es tanca dilluns, quan una selecció de participants faran una ruta pel Garraf i l’Alt Penedès. I, si no us podeu esperar, escalfeu motors visitant la tradicional exposició de sis dels models més representatius del ral·li a les instal·lacions de L’illa Diagonal. No oblideu la cita i deixeu-vos portar en aquest retorn al passat. 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising