Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La festa de la ficció televisiva

El Zoom, Festival Internacional de Ficció Televisiva i Formats, té lloc fins el dia 26 a Igualada

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

En els darrers anys hem pogut gaudir de cinema per a televisió de gran qualitat. El Zoom, Festival Internacional de Ficció Televisiva i Formats, fa una selecció d’alguns dels millors llargmetratges. Enguany, el festival –que fa 15 anys– se celebrarà fins al 26 de novembre a Igualada, i oferirà la preestrena de vuit pel·lícules que conformen la secció oficial, entre elles El nom, dirigida per Joel Joan, i Vida privada, de Sílvia Munt. També s’hi preestrenaran diverses ficcions internacionals.

En aquesta edició, el Zoom reconeixerà amb el Premi d’Honor la trajectòria del periodista Àngel Casas, i amb el Premi Tu Ets la Tele el programa Saber y ganar. Una de les cites imperdibles del Zoom és el Showcase de Pilots de Ficció que el festival organitza conjuntament amb Serielizados el divendres 24 a la Fàbrica Moritz i a l’Auditori Blanquerna - Universitat Ramon Llull.

Es tracta d'una proposta per donar visibilitat a la ficció més interessant i apropar els nous creadors a la indústria audiovisual. Un dels plats forts serà la masterclass que impartirà l'actor Roger Coma, una activitat gratuïta que requereix inscripció prèvia. Durant la festa també es projectaran cinc propostes. La gala final es farà a les 20 h a la Fàbrica Moritz, amb la projecció dels pilots seleccionats i que opten als premis del Jurat i del Públic. Us ho perdreu?

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat