Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 1. Concurs de Cocteleria de L'Hospitalet de Llobregat
  Foto: Ajuntament de L'Hospitalet
 2. Concurs de Cocteleria de L'Hospitalet de Llobregat
  Foto: Ajuntament de L'Hospitalet
 3. Concurs de Cocteleria de L'Hospitalet de Llobregat
  Foto: Ajuntament de L'Hospitalet

La final del Concurs de Cocteleria de L’Hospitalet en streaming!

Sis finalistes preseleccionats competiran creant còctels en directe el proper 25 d’abril per alçar-se amb el primer premi per a Joves Professionals Trofeu Ciutat de L’Hospitalet

Time Out en col·laboració amb Ajuntament de L'Hospitalet
Publicitat

Si us agrada el món de la cocteleria, voleu veure com les joves promeses del sector realitzen les seves creacions en directe, aprendre trucs i gaudir d’una final que promet ser tot un espectacle, no us perdeu aquesta cita. El Concurs de Cocteleria se celebra des de fa 36 anys, impulsat pel Centre de Formació d’Hosteleria i l’Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social de L’Hospitalet amb la col·laboració del Club del Bàrman de Catalunya, amb l'objectiu de posar en relleu l’oferta formativa que té el sector a Catalunya i la mestria dels joves professionals i estudiants d’aquesta disciplina. 

Aquest any han participat alumnes de dotze escoles d’hostaleria de tot Catalunya, un total de 17 joves apassionats del món de la cocteleria que han sigut triat per les seves escoles. Per arribar a la final, els participants han hagut d’enviar vídeos on elaboraven quatre còctels reglamentaris, que han estat valorats per un jurat professional en la categoria tècnica. I d'entre tots, s'han triat els sis millors. Ara, es donaran cita al Restaurant d’aplicació del Centre de Formació d’Hosteleria de L’Hospitalet, i competiran per alçar-se amb el trofeu anhelat, en una jornada on es valoraran els aspectes tècnics i de degustació dels còctels que preparin en directe. Ho faran per parelles, elaborant quatre 'drinks' segons les normes de la International Association Bartending, en un temps que no pot superar els 7 minuts.

La final, que s’emmarca en les Festes de Primavera que celebra L’Hospitalet, serà el proper 25 d’abril a les 11 h i es podrà seguir en streaming a les xarxes Instagram i Facebook de Dinamització Local. A més, per amenitzar l’acte durant les deliberacions del jurat, en José Nuñez, responsable del Mizuwari Cocktail Bar, oferirà una Màster Class en directe. Prepareu-vos per prendre notes i aprendre a fer els còctels més creatius!

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat