Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La flauta màgica
A BOFILL

‘La Flauta Màgica’ de Mozart reprèn gira per Catalunya!

Mozart obre el cicle d'Òpera a Catalunya amb una de les seves peces més famoses i una de les preferides del públic: 'La flauta màgica'. Un pla perfecte per fer en família, us ho expliquem!

Time Out en col·laboració amb Òpera a Catalunya
Publicitat

Torna l'èxit que va fer vibrar a grans i petits, ‘La Flauta Màgica’! L’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell obre el nou Cicle d'Òpera a Catalunya amb aquesta òpera tan famosa de Mozart en versió familiar. Una oportunitat per descobrir aquesta història en família i passar una tarda rodejats de música a mà del Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica de Sabadell.
I és que 'La Flauta màgica' és una història sobre el bé i el mal però també sobre la fraternitat, l'amor, la justícia i la solidaritat. Una aventura acompanyada de música i d'una escenografia plena de colors que deixarà boca-badats a grans i petits. Us ho perdreu?

Una aventura plena de colors i música
A BOFILL

Una aventura plena de colors i música

La història de 'La Flauta màgica' comença quan el príncep Tamino entra en el territori de la Reina de la Nit fugint d'un monstre. Quan desperta es troba amb les serventes de la reina que li expliquen que la filla de la Reina de la Nit, Pamina, ha sigut raptada. El jove príncep s’enamorarà perdudament de la princesa en veure una fotografia seva i decidirà rescatar-la. 
Observant la situació, la reina li promet la mà de la seva filla si el jove aconsegueix alliberar-la del seu segrestador, el malvat Sarastro. Tamino i l'ocellaire de la reina Papageno començaran una aventura per salvar la princesa. Voleu saber com acaba aquesta aventura?

L’última obra de Mozart
A BOFILL

L’última obra de Mozart

La flauta màgica no només s’ha convertit en una de les obres més famoses del compositor Mozart, sinó que va ser l’última que va escriure i és que no va poder arribar a veure les 100 representacions abans de morir.
Ara, qui s’encarrega de portar-nos aquesta història tan màgica és l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell per Òpera a Catalunya, que ha produït aquesta versió familiar amb una direcció musical sota la batuta de Daniel Gil de Tejada i una direcció d’escena a càrrec de Pau Monterde. 

Publicitat
Gira per Catalunya
A BOFILL

Gira per Catalunya

‘La flauta màgica’ reprèn gira per Catalunya amb un concert al Palau de la Música Catalana el dissabte 28 de novembre (18.30 h) que omplirà de màgia la Ciutat Comtal. 
I no patiu per si no podeu anar-hi perquè, a partir del desembre, l’òpera inicia una gira per altres poblacions. El dia 8 de desembre (19 h) actuaran al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès, el dia 16 de desembre (18 h) al Teatre Kursaal de Manresa i el dia 22 visitaran el Teatre Fortuny de Reus.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat