La Màster Tast

Què fer, Activitats gastronòmiques
La Màster Tast
1/2
La Màster Tast
La Màster Tast
2/2
La Màster Tast

Time Out diu

Els amants de la cervesa Moritz ara podeu visitar la fàbrica on s'elabora i parar-vos a tastar les seves varietats més fresques

Després de tantes vegades d’anar a la Fàbrica Moritz, no us heu preguntat mai què s’amaga més enllà d’on feu la birra amb els amics? Doncs si és així, la Moritz té preparades unes sessions per a tots aquells curiosos i curioses que us encantaran! Es tracta de la Màster Tast: una experiència única que inclou una visita guiada per les instal·lacions de la Fàbrica i un tast de cinc varietats de cerveses. Ho heu sentit bé! Ara teniu l’oportunitat d’endinsar-vos i conèixer tots els racons de les grans instal·lacions on es va començar a elaborar la primera cervesa de Barcelona i on després de més de 160 anys d’història se segueix celebrant, durant els 365 dies de l’any, l’art de la birra. En aquesta visita, podreu baixar al soterrani i visitar la microcerveseria per observar com és el dia a dia en l’elaboració de la cervesa. I després, de la mà d’un expert cerveser, podreu tastar 5 de les moltes varietats de birra Moritz. 

Les visites es duran a terme el dimecres i el divendres a les 19 h, els dissabtes a les 12 h i 18:30, h i els diumenges a les 11 h i a les 13 h.

Detalls

També t'agradarà