Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Mostra de CineBaix

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

El cinema de Sant Feliu de Llobregat serà, del 3 al 13 de novembre, la seu oficial de la Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat, que estrena nom per a la seva desena edició, que vol acostar el treball de nous autors a tota la comarca. Per primera vegada, les pel·lícules de La Mostra surten del cinema a altres espais de Sant Feliu, que acullen l'exhibició de continguts de les seccions paral·leles. 
 
La programació d'aquesta desena edició inclou un gran nombre d'estrenes a Catalunya i treballs de països com Argentina, Egipte, Tunísia, Cuba o Palestina i la presència de directors i actors de les pel·lícules exhibides. La selecció ve precedida pel reconeixement en festivals internacionals com la Berlinale, Cannes, Locarno, Visions du Reel, Semici, Sant Sebastià o el Festival de Cinema Africà de Tarifa.
 
La Mostra de CineBaix és, en definitiva, un recorregut d'autor pel cinema internacional amb un focus especial cap al sud del Mediterrani, el Llevant i Llatinoamèrica, un mapa de noves mirades en el qual òperes primes, documentals, ficció i curtmetratges desafien les convencions narratives i proposen un cinema crític capaç de donar suport a un veritable canvi social.
 
Trobareu la programació detallada al seu web.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà