Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La primera cursa de l’any

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

La primera cursa de l'any
La primera cursa de l'any

La primera cursa de l’any

Apunteu-vos a la 41a edició de la Cursa Atlètica Moritz Sant Antoni, una de les més reconegudes i populars!

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Comença un nou any i cal recuperar les bones rutines i posar-se en forma. Tot i que pot costar una mica agafar el ritme, la manera més eficaç de fer-ho ve directament amb tret de sortida! El 20 de gener arriba la 41a edició de la Cursa Moritz Sant Antoni, dins de la festa major del barri i amb Moritz com a principal patrocinador. La primera cursa de l’any és una de les més esperades i populars de Barcelona. Les inscripcions ja estan obertes i es tancaran el dimecres 16 o quan arribin a les 5.000 inscripcions. Així que, tots que us hi vulgueu apuntar, feu-ho com més aviat millor. Segur que serà la manera més divertida de combatre els excessos calòrics de Nadal.

Com a novetat d’aquesta edició, la cursa, de 10 km, comptarà amb quatre trets de sortida i un cronòmetre dedicat per a cada un d’ells que conformen un arc d’arribada amb quatre cronos. D’aquesta manera, cada corredor podrà anar al seu ritme des de l’inici i calcular i controlar la seva marca. A més, l’organització posarà a la disposició de tots els participants un grup de llebres, que marcaran un ritme fix durant tota la cursa i que facilitaran aquesta sortida esglaonada. I això no és tot: al km 5 de la cursa hi ha una sorpresa! La Fàbrica Moritz hi tindrà preparat un arc inflable i animació. No teniu motius per perdre-us la primera gran cursa de l’any

- Sant Antoni. M: Sant Antoni. 20 de gener. 9.30 h. www.cursasantantoni.cat

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising