La Setmana de l'Arquitectura 2018 en vuit propostes

Del 10 al 20 de maig tenen lloc conferències, rutes, exposicions per descobrir la ciutat en clau arquitectònica
© Eduardo Vicente
Per Eugènia Sendra |
Advertising

Hi ha qui diu que allò que fa maca una ciutat és la seva gent, però Barcelona també es defineix per la seva arquitectura, edificis singulars amb els quals convivim sense ser conscients de la seva potència. Per interactuar amb tot aquest patrimoni arquitectònic i urbanístic, del 10 al 20 de maig se celebra la Setmana de l’Arquitectura, impulsada pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, l’Ajuntament i la Fundació Mies van der Rohe, en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i ArquinFAD. Inclou un complet programa d’activitats que busca la participació i el debat, d’una manera didàctica i divertida; aquestes són vuit maneres de gaudir-ne.

 

Art

Domènec. Ni aquí ni enlloc

icon-location-pin El Raval
icon-calendar

Exposició individual de Domènec (Mataró, 1962), que planteja un recorregut pel seu treball, des de finals dels anys noranta fins a l'actualitat, i inclou nous projectes. A partir de diferents edificis o monuments emblemàtics de la modernitat, Domènec analitza les propostes del moviment modern i el seu llegat en la contemporaneïtat, utilitzant com a suport de la seva recerca projectes in situ, instal·lacions, maquetes, fotografies, workshops, seminaris i vídeos. El seu treball parteix dels diferents contextos locals i estableix un diàleg amb altres àmbits internacionals, per tal de plantejar l’impacte actual de propostes utòpiques sorgides arran de la revolució industrial i en contraposició al capitalisme.

Advertising
Aquesta pàgina ha migrat al nostre nou disseny de manera automàtica. Si hi veus res d'estrany, avisa'ns a feedback@timeout.com