Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Alvaro Hormiga

L’ara, l’aquí i la bo,ona birra

Un triatló singular per fer exercici en comunitat i brindar amb una Moritz 0,0

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

El viatge interior no s’acaba sinó que continua amb la presa de consciència de l’ara i aquí a través de pràctiques com la meditació i el ioga. Si a aquestes disciplines hi afegim el running o caminada lliure, ja teniu la recepta del Wanderlust 108, un triatló conscient que se celebra per segona vegada a Barcelona –entre altres capitals mundials on ha quallat l’esdeveniment– i que tornarà a comptar amb la col·laboració de Moritz 0,0.

La jornada arrenca al CEM Mar Bella el diumenge 21: a partir de les 9 h, 5 km per escalfar (cadascú al seu ritme); segueixen 90 minuts de ioga flow conduïts per Ambra Vallo i Maite Aguirre, amb l’acompanyament musical de DJ Morgan, i, per acabar, una sessió de meditació a càrrec de Gina Fegali i les sonoritats sempre tel·lúriques dels bols de quars. També hi haurà una sessió de Beer Ioga amb Moritz 0,0 i Holmes Place. Però el Wanderlust no acaba aquí.

Podreu recuperar forces als food trucks i fer una Moritz 0,0 a l’estand de la marca (busqueu La bo,ona vida, no té pèrdua). Us la deixaran tastar si pedaleu en una Brompton fins a cremar les 17 calories de la birra! Passegeu també pel Kula Market i descobriu els estudis de ioga i meditació que participen en l’esdeveniment. La música de Ravi Ramoneda tancarà la festa. Confirmeu horaris i programació al web i les xarxes socials de Wanderlust. Om shanti.

CEM Mar Bella. 

◊ De 8 a 19.30 h.

◊ De 40 a 85€

◊ M: Poblenou.

◊ wanderlust.com


 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat